Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 12/2005
AKTUALNOŚCI
Hotele Westin bez papierosów
Szóste nagrody Hospitality Awards rozdane
Hotel Ladera – najlepszyn hotelem na świecie
Szerokopasmowy internet w polskich Radissonach
Upodobania turystyczne Europejczyków
Luksus na pięć gwiazdek
Gazeta na życzenie
Nowy budynek szkoły
Jak wypoczywają Polacy
Nowe hotele w Gdańsku
Wechta buduje hotel w Poznaniu
Gwiazdki w Szczecinie
Holiday Inn w Józefowie pod Warszawą
Nowy Dom Rybaka
Kolejny Szydłowski?
Hotele Missoni
Anglicy postawią hotel we Wrocławiu
Kempiński w Wilnie
170 mln dolarów od Chińczyków
Harrah otworzy kasyno w Słowenii
Butik Hotel Rocco Forte w Pradze
Hotele budżetowe w Chinach
Konkurs Podravki rozstrzygnięty
Więcej gości w litewskich hotelach
RYNEK HOTELI
Mniejsze jest piękne, niekiedy
Zarządzać z głową
Brak problemów z płynnością.Płynność finansowa w sektorze usług hotelarskich w Polsce – analiza sektorowa – cz. V
TEMAT NUMERU
Hotel jako organizacja ucząca się
Praktyka za granicą
Hotel jako organizacja ucząca się
Kuźnia menedżerów hotelarstwa
Od pucybuta do menedżera
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Zadbaj o swój wizerunek. Public relations hotelu – cz. II
Analiza pomoże wybrać drogę. Jak analizować wyniki operacyjne hotelu? – rachunkowość zarządcza, cz. XIV
W poszukiwaniu sukcesu
Budżet marketingu. Nie planujcie wydatków, planujcie zadania
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Pościel dla alergików
Nowa armatura Axor Starek X
Nowy Oras – Saga
Najpotężniejsza z central Panasonic
Nowe pomysły na wnętrze hotelu
Spa dla każdego
Sia Guest Rimini Fiera Expo
Rewitalizacja po holendersku
Tak to robią Włosi. Hotele Spa we Włoszech
DO POCZYTANIA
Hotel Management and Loss Prevention: A Management Perspective
Human Resources Management for Hospitality
Hospitality 2010 – The Future of Hospitality and Travel
FELIETON
Standardy reprezentacji
GASTRONOMIA
Roladki z indyka faszerowane musem łososiowym, w asyście aksamitnego sosu grzybowego i smażonych prawdziwków
Stary kontra Nowy Świat
HOTEL Z POMYSŁEM
Z widokiem na morze
PERSONALIA
Witold Abratański
Krzysztof Kunicki
Maciej Kadis
Ilość artykułów w numerze pisma:
55
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl