Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: DO POCZYTANIA
DO POCZYTANIA
Human Resources Management for Hospitality
Hotel Management and Loss Prevention: A Management Perspective
Hospitality 2010 – The Future of Hospitality and Travel
Niezbędnik menedżera
O hotelarstwie niemal wszystko
Podręcznik nie tylko dla studentów
„Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
Dania zawijane
Kuchnia polska PWE
Agroturystyka
Cost Controls 25 Keys To Profitable Succes
Bezpieczny budynek Aktualne wymogi wykonania i eksploatacji
Niemiecko-polski słownik tematyczny. Hotelarstwo, gastronomia, turystyka
Byłem restauratorem czyli jak odnieść sukces
Successful Restairant Design
Informatyka w turystyce i rekreacji
Przegląd stron internetowych
German Culture and Society The Essential Glossary
The Waiter & Waitress Staff Training Handbook
When in Germany
Purchasing for Chefs: A Concise Guide
Piękne hotele w Polsce
Starting a Small Restaurant: How to Make Your Dream a Reality
Kompendium wiedzy o turystyce
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie
The German Way
Public relations – znaczenie społeczne i kierunki rozwoju
MEGATREND Wellness & SPA dla usług wolnego czasu i hotelarstwa w XXI wieku
Ekoturystyka
Catering Like A Pro
On-Premise Catering: Hotels, Convention & Conference Centers and Clubs
Dziennik toskański
Przegląd stron internetowych
Hotel bez barier, przystosowanie dla osób niepełnosprawnych
Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach
Praca na statkach pasażerskich
Praca sezonowa w Europie
Jak ocenić pracę? Wartość stanowisk i kompetencji
Luxury Hotels:Asia/Pacific
Nowe tendencje i wyzwania w zarządzaniu personelem
Housekeeping Managmenet
Profitable Menu Planning
The Hospitality Supervisor’s Survival Kit
Organizacja pracy w hotelarstwie
Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce
Wypoczynek w dworach i pałacach
How to Open a Financially Successful Bed&Breakfast or Smali Hotel
Sztuka zarządzania organizacjami.Zasoby, sposoby, perspektywy
Zielony Przewodnik Michelin. Polska
Spectacular Hotels: The Most Remarkable Places On Earth
Ethical Decision-Making in the Hospitality Industry
Marketing w hotelarstwie.Podręcznik praktyczny
Afrodyzjaki w kuchni
W dawnych cukierniach i kawiarniach warszawskich
Financial Intelligence: A Manager’s Guide to Knowing What the Numbers Really Mean (Inteligencja finansowa. Przewodnik menedżera po prawdziwym znaczeniu cyferek)
Polskie uzdrowiska, kurorty, sanatoria, spa, centra odnowy biologicznej
Hospitality and Tourism Marketing
Accounting and Financial Management
Design XX wieku Główne nurty i style we współczesnym designie
Zarządzanie kosztami działań
Meetings, Expositions, Events and Conventions
Hotel Front Office Management
Obsługa konsumenta
Myśli o nowoczesnym biznesie
Pascal 2006. Hotele i restauracje w Polsce
Event Planning
How to Start a Home -Based Catering Business
www.hotele-restauracje.pl
Lukullus w sarmackich wnętrzach Przewodnik po restauracjach w Polsce – dobra kuchnia, ciekawe wnętrza
Survival Guide for Hotel and Motel Professional
Cafe & Restaurant Design
Cool hotels
Przegląd stron internetowych
Food & Wine Pairing Made Simple
Ultimate Hotel Design
The World Atlas of Wine
100 Najlepszych win świata
Turystyka
Gospodarka turystyczna w regionie: wybrane problemy jej funkcjonowania
Turystyka i podróżowanie w aksjologicznej perspektywie
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna
Wakacje z duchami. Przewodnik po zamkach-hotelach
Marketing usług hotelarskich
Organizacja pracy, cz. 1
Larousse Gastronomique
The Culinary World of Vienna International Hotels&Resorts
Hotelowy marketing po nowemu
Marketing skierowany do kobiet
Luksusowe hotele SPA oraz hotele w zabytkach
Turystyka a zjawiska paranormalne
Przedsibiorstwo turystyczne. Ujęcie statyczne i dynamiczne
The Professional Chef
Lexical Compendium. Tourism
Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa. Teoria i praktyka
Turystyka a zjawiska paranormalne
Przedsibiorstwo turystyczne. Ujęcie statyczne i dynamiczne
Sake – napój samurajów
Przegląd stron internetowych
Managing Hotels Effectively
The Art of Excellence
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Rok założenia 1946
Dzieje turystyki w Polsce
www.conciergeclefsdor.com
Usługi hotelarskie w środkach transportu
Hotele. Programowanie, projektowanie i wyposażanie
Dictionary of Hotel and Tourist Terms
Internet w turystyce, hotelarstwie
Turystyka i hotelarstwo: zbiór przepisów prawnych
Marketing usług turystycznych
Harmonia ducha i ciała
Successful Restaurant Design
New Hotel: Architecture and Design
Developing hospitality properties and facilities
Dzieje krajowego hotelarstwa od zajazdu do współczesności
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie
Zarządzanie marką
Prawo turystyczne
Reklama w turystyce i rekreacji
„Bezpieczny hotel. Wybrane zagadnienia”
„Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
Ilość artykułów w numerze pisma:
121
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę swoją duszę i swój charakter
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl