Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: FELIETON
FELIETON
Życie w pigułce
Spójrz na koszty
Zarabiają więcej, pracują mniej
Śniadaniowa mapa Polski
Popyt kształtuje podaż, czyli złoty Johnnie Walker z…colą wiśniową
Personel, personel, personel.
Taki hotel – jaka toaleta
Uczył Marcin Marcina…
Smutny jubileusz
Standardy reprezentacji
Zbrojne ramię Skarbu Państwa
Sportowiec, czyli turysta biznesowy
Personel, personel, personel…
Zanim wszyscy wrócą
Byłem tajnym agentem
Hotelarz się szkoli
Dyktat czy wazelina
Zbudujemy hotelową drugą Polskę
Zamkowy marketing
Podły klient
Działacze i delegaci – Kończy się kadencja obecnych władz PZH
Homo czy hetero?
Dyletant ale tani
Do i od redaktora
W niszy hotelarskiej…
Wirtualna półeczka
RSVP
… do pracy by się szło!…
O szpaku i bocianie …czyli przypowiastka ze sponsorem i szwagrem
Jaka konferencyjka, taki donosik
Skąd przybywali prawdziwi komuniści
Skąd się wziął dyrektor?…
Polak potrafi
Terror nad talerzem
Testowanie concierge
Co tam w telewizji?
Hotelowe aromaty
Obyś żył w ciekawych czasach… z przyjemnością!
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT 2B or B2B (Shakespeare na miarę naszych czasów)!
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT. Hotele wciąż powstają. Z rozpędu
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT Świat jak z Kafki – Józef K. na święta(ch)
Nowy Wspaniały Świat Huxley reaktywacja
Hold on Tight to Your Dream, czyli czy wkrótce powstanie muzeum restauracji i hotelarstwa?
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT. Hosanna na wysokości
4 maja zaczyna się nowe hotelarstwo w Polsce
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT I w tym sęk!
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT Płaczki egipskie vs. Nowy Polski Ład
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT. Żywa woda
W bieliźnie na mieliźnie, czyli in the shallow
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT Ten Little Indians
Płatki śniegu w rytmie „Sultans of Swing”
Na świątecznym sianie, czyli wódka-bez z colą-zero
Happy New Year, czyli Sara na propsie
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT Jak wygląda świat za sto lat?
Rąbek u spódnicy versus Meta
Kyiv calling
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT Tu Radio Tirana, felieton Stalina
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT. Dym z komina
Do hali, z buta…
Cukier krzepi!
Gorący kartofel na chruście
Wyszedł z siebie, stanął obok. Czeka nas parę tropikalnych felietonów
A chachary żyją!
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT. Marycha, czyli happy guest comes back!
Santa is coming… Chce się żyć!
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT W co się bawić?
Jest moc, piekielna!
Country road, take me home
Więc pogadajmy o pogodzie
HIT cysorza
Bangkok, czyli ostra jazda bez trzymanki
COFFEE BREAK – ciacho z piachem by MAT
Ciacho z piachem, czyli Coffee Break by MAT
Coffee break, czyli ciacho z piachem by MAT
Don’t worry, mamy śpiwory
Przedświąteczna nuda
Noworoczny koncert na cztery fabergéry
Rozkrok w Nowy Rok
Pieczona kaczka à la AI (a stary niedźwiedź mocno śpi)
Skok kangura XXL
Out of Asia (pożegnanie z Azją)
Lato na bogato, czyli majonez kielecki i chmiel
Sezon ogórkowo-baranowy
Globalny pomidor, czyli złoto, szisza, mury obronne, kolorowe parasolki… i Agnes Gonxha Bojaxhiu. Nie działa albo internet, albo terminal
Marriotty i inne odloty…w gwiezdny kosmos
Kocham cię. Jak Irlandię. Ale nie jak Modlin
San Pancrazio, dojrzałe oliwki – million dollar view
Ilość artykułów w numerze pisma:
88
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl