Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 07/2014
AKTUALNOŚCI
Hampton by Hilton w centrum Warszawy
Puro w Poznaniu
Pierwsze 5 gwiazdek w Lublinie
Kołodziej z kolacją w cenie
Stara Gorzelnia w Licheniu
Piąty Best Western w Krakowie w 2016 roku
Nowe oblicze Airport Hotel Okęcie
Centrum w Łodzi zamknięte
Premium De Silva w Opolu
Nowe koncepty gastronomiczne w Hilton Warszawa
Masuria Arte. Na Mazurach
Cottonina w fabryce bawełny
Gilles Clavie prezesem Orbisu
Nowa dyrektor marketingu Vienna International
Ze Słonecznego Zdroju do Czarnego Potoku
Nowy head concierge w hotelu Bristol
Rafał Kincer w NAT
Nowy szef kuchni w InterContinentalu
RYNEK HOTELI
Chcemy wprowadzić Hyatt Place
Jaki samorząd jest dzisiaj potrzebny hotelarzom?
Trudny rynek hostelowy
TEMAT NUMERU
Wakacyjne ceny w hotelach
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Uruchomienie hotelu i zarządzanie we wstępnej fazie funkcjonowania, cz. 2
CSR to nie działalność charytatywna
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Jak zbudować hotel niskoenergetyczny
Dobra oferta konferencyjna jest sztuką
Drzwi obrotowe – być jak Chuck Norris
SPA
Biurokrata w hotelowym SPA
FINANSE
Amortyzacja środków trwałych – przegląd interpretacji i orzeczeń
GŁOŚNE IMPREZY
Nowe lokale w Hiltonie
Bubbles & Beats. Otwarcie lata w Bristol Wine Bar
HOTEL Z POMYSŁEM
GrandHotel Tiffi, Iława
Z HISTORII HOTELARZA
Lipiec 1972
Ilość artykułów w numerze pisma:
33
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl