Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 07/2007
AKTUALNOŚCI
Hotel Polonia Palace najmodniejszym hotelem w Polsce
Poznański Novotel z „warunkową” gwiazdką
Pośpią sobie w głębinach
Anglicy zapalą w hotelu
Nowy hotel SPA w Polanicy
Po EURO stolica chce sięgnąć po EXPO 2020
Diament w centrum Opola
Troszczą się o kondycję Polaków
Franczyza wkroczy do hoteli
Konkurs wiedzy informatycznej
Niezwykle dobry okres dla hotelarstwa
Hotele wypromują Poznań
Nowy sekretarz Izby Hotelarstwa
Rok hotelowej wzorcowni
Fokus w Domu Rybaka
Barmani ze stoperami
Żonglujący barmani w Sopocie
Victor dla kolarzy
Kryptonim Biała Lilia
Łódzki Andel’s zimą 2008
Pływające apartamenty na Mazurach
Hotelowe barki mogą zacumować pod Wawelem
„Okrągła” kategoryzacja Hotelu Grot
Hotelowy wieżowiec w Porcie Praskim?
5,2 mld zł na turystykę
Hotel wziął Wioskę Żeglarską
Udany debiut Orco Property Group
Tanie linie i tanie hotele
Hotel-butik w centrum Łodzi
Turyści chcą informacji o Krakowie
Szczecin przyjmie żaglowce
7 proc. VAT jak dla hoteli
Aquila Park chcę więcej hoteli
Będzie hotel na 120 miejsc
Chcą gościć reprezentacje
Ukraiński NOT powołał przedstawiciela w Polsce
Przejęcie Hilton Hotels ożywiło handel w Europie
RYNEK HOTELI
Policzmy dokładnie łóżka
Zapomniana baza noclegowa
W Poznaniu jest miejsce dla wielu graczy
TEMAT NUMERU
Z kategorią w szyldzie
Jaka nazwa, taki hotel?
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Plastik dla hotelarza
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Profesjonalne oprogramowanie hotelowe eye.Hotel – reklama
Komputer melduje się w hotelu
Nie zapominajmy o kosmetykach
Zespoły wielofunkcyjne w hotelach
DO POCZYTANIA
Gospodarka turystyczna w regionie: wybrane problemy jej funkcjonowania
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
Turystyka i podróżowanie w aksjologicznej perspektywie
Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna
Wakacje z duchami. Przewodnik po zamkach-hotelach
FELIETON
Jaka konferencyjka, taki donosik
GASTRONOMIA
Sandacz z tagliatelle w sosie kurkowo-rakowym
Nie chodzi o żonglowanie butelkami
Zarobić w porze obiadu
HOTEL Z POMYSŁEM
Hotel nad solnymi Sztolniami
PERSONALIA
Marcin Bała
PRAWO
Pół roku na darmową legalizację
SONDA
Hotelarze chcą się szkolić
Ilość artykułów w numerze pisma:
60
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Obiekty Louvre Hotels Group w Polsce na drodze do przejścia weryfikacji Hotel Sustainability Basics
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl