Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 07/2006
AKTUALNOŚCI
Moda na cudze tekstylia
VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu
Pierwszy rok Branickiego
Projekt dla spichlerza w Sierakowicach
35 lat Hotel-Tur Szczecin
Rekreacyjna Dolina Charlotty
Łódź czeka na pięć gwiazdek
Ruszyła budowa sopockiego Sheratona
Błękitna wieża
…i Zamku na Skale
Hotel w Trzech Siostrach…
RYNEK HOTELI
Przystanek bez noclegów
Mały hotel duży biznes
Akademia wiedzy praktycznej
Lepszy własny czy może wypożyczony?
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Prognoza zamiast wróżenia z fusów
Hotelowe sposoby na niepogodę
Daj się zauważyć
Polacy to dobrzy hotelarze
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
W czym ociec prać?
Sposób na pranie
Od Milnora do Milnora
Internet bez kabla
Prezentacje lipca
FELIETON
Terror nad talerzem
GASTRONOMIA
Latynoska sałatka z krewetek norweskich
Party z hotelowej kuchni
Robert Sowa
GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE
Pracownicy z pasją do gości
HOTEL Z POMYSŁEM
Hotel Stary spod igły
PERSONALIA
Piotr Lisiewski
Beata Zaborowska
Sieglinde Willig
SONDA
Sonda Hotelarza Hotele w sieci
SZKOLENIA
Włoskie warsztaty
Ilość artykułów w numerze pisma:
35
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl