Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Jak badać zadowolenie gości?
GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE
Między nami, hotelarzami
Uczta świąteczna w hotelu
Fenomen usług Concierge
Pod nieobecność szefa
Pracownicy z pasją do gości
O concierge wiemy zbyt mało
Kiedy staliśmy się gościnni
Atmosferę tworzy kadra
Stwórz unikalną atmosferę
Hotel mistrzem ceremonii
Praca concierge to wysiłek zespołu
Służba piętra czy hotelu?
Po co nam concierge
Concierge – z pasją do gości
Gesty gościnności. Usługi concierge w hotelu
Zasady dobrych praktyk
Wyzwania concierge
Zasłużyć na napiwek…
Przepis na świąteczny stół
Ambasadorowie hotelu
Wiedza walutą concierge
Rozpoznać gościa, czyli hotelowe typy
Gości zagranicznych zwyczaje
Front Desk – profesjonaliści gościnności
Napiwek czy dobre słowo
Hotelarze ze złotymi kluczami
Jak badać zadowolenie gości?
Hostel w stolicy Inków
Boliwia i jej szansa
Noclegi w Brazylii
Ilość artykułów w numerze pisma:
31
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl