Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 06/2008
AKTUALNOŚCI
Grand w barwach Mercure
Kryzys kredytowy, kryzys hotelowy
Santorini w Nowej Hucie
Franczyza od Ebiego
Pekińskie hotele czekają na gości
Przyjechało mniej turystów
Kraków zbyt drogi dla przyjezdnych
PKP zostaną nową siecią hotelową
Hilton w Gdańsku w roku 2010
Więcej luksusu w zamku
Brat „Ambasadora”
Stołeczne kamienice na hotele
Nowe hotele Donimirskiego
RYNEK HOTELI
Unia może dofinansować szkolenia dla pracowników
Hotel z duszą
Rynek noclegowy w Krakowie
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Zacerować, wyprać, wyprasować
Dobry telewizor dla hotelu
Czujne oko kamery
SPA
SPA z odpowiednim menu
Nowości z krakowskich targów SPA
Refleksje z targów SPA pod Wawelem
Zanim ruszy budowa SPA
FELIETON
Personel, personel, personel…
GASTRONOMIA
Halibut Pieczony w Szynce Parmeńskiej z Pomidorową Salsą
PERSONALIA
Wojciech Harapkiewicz
PRAWO
Opłata miejscowa a kasa rejestrująca
SONDA
Mało odpowiednich ofert i korzyści
SZKOLNICTWO
Więcej szkół, mniej hotelarzy
Ilość artykułów w numerze pisma:
29
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Obiekty Louvre Hotels Group w Polsce na drodze do przejścia weryfikacji Hotel Sustainability Basics
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl