Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 03/2013
AKTUALNOŚCI
Z sieci do sieci
Polska biła rekordy
Z Cushmana do Pro Value
Michelin ocenił nie tylko restauracje
Zdrojowa Invest w IGHP
Nowy hotel w Beskidach
Jednakowa karta w Focus Hotels
InAzia – nowa restauracja w Sheratonie
Nowe rozwiązania UPC Biznes dla hoteli
Nowi dyrektorzy hoteli B&B
Wózki dla PURO i Poziomu 511
5. Konferencji Inwestycji Hotelowych
Revenue Management w teorii i praktyce
Starwood: 50 hoteli w pięć lat
O polskim SPA na kongresie w Londynie
87. targi INTERNORGA
RYNEK HOTELI
IHIF 2013 – najważniejsze decyzje ogłasza się tutaj
Systemy otwarte i chmura – nowe trendy w branży hotelarskiej
TEMAT NUMERU
Jak i gdzie promować hotel, by zdobyć gościa?
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Kompetencje w hotelu, czyli jak skuteczniej zarządzać
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Facebook i TripAdvisor kanałami sprzedaży
Hotel przy kawie i ciastku
SPA
Co to znaczy dobry program wellness
DO POCZYTANIA
„Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
FINANSE
Hotelowe podatki – istotne dla hotelarzy – interpretacje ministra finansów
GASTRONOMIA
Menu Engineering – czyli o zasadach ustalania cen w gastronomii
HOTEL Z POMYSŁEM
Thermal&Ski Białka Tatrzańska
WYWIAD
Orbis: przyspieszamy – spółka stawia na rozwój przez franczyzę
Z HISTORII HOTELARZA
Marzec 1972
Ilość artykułów w numerze pisma:
29
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Obiekty Louvre Hotels Group w Polsce na drodze do przejścia weryfikacji Hotel Sustainability Basics
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl