Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 10/2016
LIFESTYLE
Ananas owocowy symbol hotelarskiej gościnności
AKTUALNOŚCI
Jagielloński Mercure otwarty w Krakowie
Mera w Sopocie wejdzie pod markę Marriott Hotels
ORBIS: podpisał franczyzę na ibis Styles w Lublinie
Trzy nowe Hamptony by Hilton
ORBIS sprzedaje hotel Mercure w Opolu
Strabag potwierdza inwestycję w Motel One Warszawa
1 lipca za trzy lata Courtyard i Moxy w Szczecinie
Focus Hotel Premium powstanie w Sopocie
Pałac Paca w rękach prezesa Hoteli Warszawskich
Hotele Diament z kolejną inwestycją w Katowicach
Trzeci hotel ROZBICKI-ego we Włocławku
Zulian Aparthotel otwarty w Krakowie
Arka-Mega kupuje zielonogórski hotel Dana
Sun & Snow ze swoją inwestycją w Kołobrzegu
Hotel Trends już listopadzie
Cztery szkolenia Akademii Hotelarza
W Warszawie odbyły się targi WorldHotel
III edycja Targów FIWE 2016
W Poznaniu odbyły się targi Polagra i Invest Hotel
50-lecie Skeyndor w Czarnym Groniu
Konferencja Rynku Nieruchomości Komercyjnych
Kraków Airport Hotel ma nowego prezesa
Nowi szefowie kuchni: w Sheratonie Poznań
Tanya Podgoretska szefem ds. rozwoju w Hiltonie Warszawa
Nowi szefowie kuchni: w Courtyard by Marriott na Lotnisku Chopina
RYNEK HOTELI
IGHP i PIH: ruszyła integracja samorządu hotelarzy
Przejęcie Starwooda przez Marriott zakończone
JO&JOE – nowa marka od AccorHotels dla millenialsów
SureStay – nowa marka i model franczyzy od Best Western
Hotel Brand Awards 2016 rozstrzygnięty
Coraz więcej hoteli przyjaznych rodzinie
Działam głównie na emocjach, bo tak jest ciekawiej
TEMAT NUMERU
Hotel w kryzysie czyli jak przygotować się na nieuchronne spadki przychodów
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Mierzyć, czy nie mierzyć?
NSA potwierdza: odsprzedaż usług hotelowych (bez usług dodatkowych) może być opodatkowana w procedurze VAT marża
SaaS, Virtual Reality, wearables czyli jak technologia wpływa na kontakt klienta z hotelem
Październik 1973
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
LED w recepcji, pokoju, szafie, łazience
Systemy zarządzania oświetleniem
Inteligentne podłogi
Prać u siebie czy na zewnątrz?
Chemia profesjonalna dlaczego (i do czego) jest niezbędna w hotelu?
SPA
Budżetowanie w hotelowym SPA
GŁOŚNE IMPREZY
Grand Opening DoubleTree by Hilton Wrocław
Gala Hotelu Przyjaznego Rodzinie
HOTEL Z POMYSŁEM
ZAMEK BISKUPI, Janów Podlaski
Golden Tulip Kraków Kazimierz
Ilość artykułów w numerze pisma:
48
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl