Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 08/2011
AKTUALNOŚCI
Gesslerowie przywrócą blask Francuskiemu?
Sobieski zmienia się w Radisson Blu
Hotel i SPA w Dźwirzynie
Gdynia: Courtyard by Marriott przy Sea Towers
Złoty Standard: pierwsze certyfikaty
Będzie Puro w Poznaniu
Wojskowe hotele na sprzedaż
Do dziesięciu razy sztuka
Senator na licytacji
Sentoza Golf na Kaszubach
Pierwszy eko-hostel we Wrocławiu
Rekomendowani dostawcy, certyfikowane produkty
Konflikt na budowie. Gromada Kraków później
Niezła wiosna hoteli Orbisu…
Hotel Leśny w Gliwicach – inwestycja najwyższej próby
Rubinstein z nowym systemem
Rusza Dwór Dwikozy
andel’s „Punktem dla Łodzi
Hotelowe piwo nagrodzone
Diament Gliwice z czwartą gwiazdką
Branża inwestuje w rozwiązania mobilne
Szybszy internet w Qubus Wrocław
Nowy szef Vienna International
Hotel dla seniora w Krakowie
Konkurs Novotelu i MiniMini
IBB Andersia: technologia i ekologia
Radisson Blu Kraków dla chorych dzieci
Duży wzrost cen w Warszawie
Nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków
Nowy dyrektor sprzedaży i marketingu Sheratona w Sopocie
Wybrano dyrektora INTERFERIE Medical SPA
Best Western szuka dyrektora sprzedaży
Brazylia się kategoryzuje
Legendy Sofitelu
W Hotel w St. Petersburgu…
…Sheraton w Baku…
…Radisson Blu na Ukrainie
RYNEK HOTELI
Ekspansja marek luksusowych
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Kredyt podatkowy dla hotelarzy rozpoczynających działalność
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Dobre oświetlenie to komfort dla gości
Wydajny internet z pokoju
Sprawnie, szybko, bezpiecznie
Idealna sala na konferencje
Jaki telewizor na konferencje?
SPA
Ile kosztuje zabieg, czyli zarządzanie finansami w SPA
FINANSE
Kredyt podatkowy dla hotelarzy rozpoczynających działalność
HOTEL Z POMYSŁEM
Olandia kraina wypoczynku i konferencji
PERSONALIA
Nowy szef Vienna International
Nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków
Nowy dyrektor sprzedaży i marketingu Sheratona w Sopocie
Wybrano dyrektora INTERFERIE Medical SPA
RAPORT
Prawdziwe ceny w hotelach
SZKOLNICTWO
Przymus ZALICZENIA
Z doświadczeń hotelarza i wykładowcy
Najlepiej schować ich na zapleczu?
WYWIAD
Przyciągać gości oświetleniem
Z HISTORII HOTELARZA
Z archiwum HOTELARZA
Ilość artykułów w numerze pisma:
57
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl