Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 12/2006
AKTUALNOŚCI
Sheraton otwarty na miękko
Noclegowy prestiż według biznesmenów
Cztery gwiazdki pod Zamościem
Hoga z Jeleniej Góry inwestuje
Więcej turystów i biznesmenów
Novotel i Mercure na reklamach
Nowy sezon w igloo
Król na pół gwizdka
Pierwszy Etap w Warszawie
Łódzki Andels w połowie 2008 roku
Na rodaków czekają też Zjednoczone Emiraty Arabskie
Rosną nowe hotele w Łodzi
Hotel i restauracja w starej szkole
Francuskie hotele i restauracje czekają na Polaków
Hotele w zabytkach Torunia
Rekordowy kurs Interferii
Spokój dla właściciela hotelu i pewność dla jego gości
Qumak zabezpieczy Orbis
Swarzędz dla Prezydenta
RYNEK HOTELI
Słońce nad polskim hotelarstwem
Hotel w Parku Jurajskim
TEMAT NUMERU
Hotelarskie korzenie
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Gastronomia hotelowa a VAT
Ile kosztuje concierge
Przyciąga marka i nowy hotel
Słowo o lojalności
Mierzenie udziału w rynku
Patronujemy imprezom branżowym
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Surhydra i Beaulft od Isabelle Lancray
Patrzeć na właściwą półkę
Tkanina buduje komfort
Kombajny dla ciała i ducha
Oświetlenie zewnętrzne hoteli zimą
DO POCZYTANIA
Praca sezonowa w Europie
Praca na statkach pasażerskich
Jak ocenić pracę? Wartość stanowisk i kompetencji
Turystyka
Sztuka zarządzania organizacjami.Zasoby, sposoby, perspektywy
FELIETON
Homo czy hetero?
GASTRONOMIA
Jean Bos
Filet z okonia presowany aromatycznym sufletem
GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE
Przepis na świąteczny stół
Uczta świąteczna w hotelu
HOTEL Z POMYSŁEM
Wielki Grand Hotel
PERSONALIA
Iwona Potrykus
Katarzyna Kołodziejczyk
Bert Fol
Andreas Wierus
Thomas Preidelt
SONDA
Zmodyfikujmy system kategoryzacji
SZKOLENIA
Akademia Hotelarza pod Wawelem
Lekcja hotelerstwa w Hotelarzu
Książęcy staż pod patronatem
Ilość artykułów w numerze pisma:
53
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl