Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: 05/2006
AKTUALNOŚCI
Barmani na ringu
Cogito kształci
Rezerwować owczym pędem
Hyatt bardziej dynamiczny
Bank kupił hotele
Co kto lubi
Pokonferują w Niepołomicach
Radisson w Poznaniu
Kąpiel pod niebem
Rozbudowa City Hotelu w Bydgoszczy
Hotel od Karmelickiej
Termy w Bukowinie
Wygodniej do Cracovii
Od bram do pensjonatów Złoty Widok
Hotel Sztuki w Nowym Porcie
Pierwsze prywatne muzeum w hotelu
Cztery gwiazdki w drodze
Co rok 10 tysięcy gości
Bezdomne misski
Hotele nad schronami
Hotele na maile odpowiadają
Futbol zasili hotelarzy
Nowe grafiki w Art Hotelu
Działki czekają na hotele
Gdy partner wodzi za piłką
Z kutra prosto do hotelu
RYNEK HOTELI
Ulokować hotel na rynku
Hotel na linii obrony
Nie ujednolicajmy usług hotelowych
Małe hotele i ich problemy
TEMAT NUMERU
Drugi oddech agroturystyki
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Stały klient jako cenna lokata
Runda golfa w…hotelu
Hotele przenoszą pieniądze
Kwalifikacje hotelowej kadry kierowniczej
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
Elektroniczny bastion
Prezentacje
DO POCZYTANIA
Afrodyzjaki w kuchni
Accounting and Financial Management
Hospitality and Tourism Marketing
Hotel Front Office Management
FELIETON
Wirtualna półeczka
GASTRONOMIA
Marynowany łosoś na rafie z zielonego groszku z kawiorem
Z profesjonalistami od kuchni
Andrzej Polan
Kuchnia pełna technologii
GOŚCINNOŚĆ I DOBRE OBYCZAJE
Wyzwania concierge
HOTEL Z POMYSŁEM
Willa z widokiem na morze
PERSONALIA
Marek Przeorski
Mirosław Jabłoński
Ewa Cienki
PRAWO
Hotel może być odpowiedzialny (cz. 2)
SZKOLENIA
Barmański MBA
Ilość artykułów w numerze pisma:
53
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl