Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
05/2022
HIT PO PANDEMII
2022-06-08
23 maja w hotelu Renaissance Warszawa odbyła się – pierwsza po trzech latach w pełni stacjonarna bez żadnych obostrzeń – konferencja HIT. Hotel Investment Trends...
25 lat Polskich Hoteli Niezależnych
2022-06-08
W hotelu Willa Port w Ostródzie odbyły się uroczyste obchody 25-lecia działalności organizacji Polskie Hotele Niezależne (działającej wcześniej pod marką Polish...
IHIF 2022 – dużo optymizmu, ale też obaw
2022-06-08
Forum inwestycji hotelowych IHIF w Berlinie to najważniejsze spotkanie branżowe w Europie. Udało się je tym razem zorganizować bez żadnych restrykcji, w 2020 r. nie...
STR: kwiecień udany w Warszawie
2022-06-08
Kwiecień nadal był bardzo udany dla warszawskiego rynku hotelowego, gdzie obłożenie wynosiło ponad 76 proc. przy średniej cenie 316 zł, ale już nie tak bardzo dla...
HIRo 2021/2022 – nagrody Hotelarskie Inwestycje Roku
2022-06-08
Podczas konferencji HIT – Hotel Investment Trends w hotelu Renaissance Airport odbyła się gala, na której ogłoszeni zostali zwycięzcy konkursu HIRo – Hotelarskie...
Wybrano szefa kuchni hotelu Ferreus Kraków Old Town
2022-06-08
Paweł Górski, ostatnio szef kuchni hotelu Best Western Plus w Krakowie, a wcześniej m.in. Park Inn by Radisson, objął stanowisko szefa kuchni w przygotowywanym do...
Miłosz Kowalski szefem kuchni Hyatt Place Kraków
2022-06-08
Miłosz Kowalski, ostatnio dyrektor kulinarny Pieniny SPA Resort w Szczawnicy, a wcześniej m.in. szef kuchni krakowskiego hotelu Puro Kazimierz, objął funkcję executive...
Kamil Kubiak z Four Points by Sheraton do Vienna House Andel’s Łódź
2022-06-08
Kamil Kubiak, szef kuchni hotelu Four Points by Sheraton od fazy pre- -openingu w 2018 r., został szefem kuchni Vienna House Andel’s Łódź, zastępując Mirosława...
Mirosław Jabłoński z Vienna House Andel’s Łódź do Belmonte w Krynicy
2022-06-08
Mirosław Jabłoński, szef kuchni hotelu Vienna House Andel’s Łódź od otwarcia w 2009 r., objął funkcję chef de cuisine w nowym 5-gwiazdkowym hotelu Belmonte w...
W Marriott Warszawa. Z awansu wewnętrznego
2022-06-08
Inderjit Manota awansował na stanowisko szefa kuchni hotelu Marriott Warszawa, z którym związany jest od 2012 r. Doświadczenie zawodowe zdobywał w Londynie w wielu...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę swoją duszę i swój charakter
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl