Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
12/2014
Przystań w Olsztynie
2014-12-29
W Olsztynie nad jeziorem Ukiel ruszył 4-gwiazdkowy Przystań Hotel & SPA ze 129 pokojami sprzedawanymi w systemie condo, własną plażą i mariną. Jego inwestorem jest...
22. Targi HoReCa. Po raz pierwszy w Expo Kraków
2014-12-29
W nowoczesnych przestrzeniach Expo Kraków po raz pierwszy odbyły się Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HoReCa, połączone z Targami Artykułów...
Standardy HR w ramach współpracy franczyzowej
2014-12-29
Proces uzgadniania porozumienia franczyzowego w hotelarstwie jest stosunkowo złożony i wieloaspektowy. Kluczowymi obszarami zazwyczaj dyskutowanymi w trakcie przygotowań...
Ruszył nowy hotel w Zakopanem
2014-12-29
W centrum Zakopanego, w byłym Domu Turysty, po generalnym remoncie otwarty został Aries Hotel & SPA z 99 pokojami, dziewięcioma gabinetami salonu Dr Irena Eris, basenem...
Nowy szef kuchni w Bristolu
2014-12-29
Carlos Teixeira objął stanowisko szefa kuchni hotelu Bristol w Warszawie, w którym odpowiada za rozwój konceptu restauracji, barów, kawiarni i nowej oferty...
Budowle w budynku a podatek od nieruchomości
2014-12-29
Sieci technologiczne wewnątrz hotelowego budynku, parking na dachu – czy umiejscowienie takich obiektów w (na) budynku powoduje, że są jego częścią, czy też...
Pierwszy hotel Alto w styczniu
2014-12-29
Pod koniec stycznia w Żorach (woj. śląskie) otwarty ma być pierwszy hotel z 54 pokojami nowej marki Alto stworzonej przez Qubus Hotels. Marka Alto działająca w...
Nowy dyrektor Mercure Karpacz
2014-12-29
Sebastian Marona został dyrektorem generalnym hotelu Mercure Karpacz. Poprzednio przez 1,5 roku był dyrektorem Mercure Stare Miasto w Zamościu. Karierę w hotelarstwie...
W Katowicach powstanie B&B Hotel
2014-12-29
Sieć B&B Hotels oficjalnie poinformowała o planach otwarcia w Katowicach swojego czwartego hotelu w Polsce. Kupiła już działkę pod budowę 105-pokojowego hotelu...
Nowy szef kuchni Sofitelu Wrocław
2014-12-29
Jacek Faltyn od początku grudnia kieruje pracą kuchni hotelu Sofitel Wrocław Old Town. Chef de cuisine we wrocławskim hotelu to ukoronowanie jego kariery, którą 20...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Check-in compliance – co to?
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Klucz do niezapomnianego doświadczenia gościa… luksusowa łazienka
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Trendy 2025 w designie pokoju hotelowego
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Nowe oblicze hotelowego designu– trendy, które zdominują 2025 rok
RYNEK HOTELI
/
Arche wypłaciło w 2024 r. inwestorom 56 mln zł zysku
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl