Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
04/2012
50 lat hotelarstwa – z doświadczenia
2012-04-28
Maciej Grelowski. Zaczynał karierę w branży hotelarskiej jako recepcjonista w hotelu Bristolu w 1975 roku, potem pracował w dziale handlowym hotelu Victoria...
HRS: najlepsze hotele 2012
2012-04-27
Podczas gali finałowej, która odbyła się w warszawskiej 99 Restaurant&Bar, ogłoszono laureatów pierwszej edycji plebiscytu Hotel Roku 2012. Jego organizatorem...
Nowy Brand manager Mercure & Orbis Hotels
2012-04-27
Inga Ganowska objęła stanowisko Brand Managera dla marek Mercure & Orbis Hotels w Polsce. Do jej obowiązków będzie należała realizacja działań mających na...
Kto płaci za ubiór pracownika
2012-04-27
Branża hotelarska jest postrzegana jako jedna z najbardziej „umundurowanych” – goście hotelowi po ubiorze bez problemu powinni odróżnić pracowników recepcji...
Porządek być musi
2012-04-27
Odpowiedzialne zarządzanie kwestiami czystości i higieny musi być najwyższym standardem w branży hotelarskiej. I nie chodzi tylko o stan pokoi hotelowych, ale...
50 lat hotelarstwa – z doświadczenia
2012-04-27
Trudno powiedzieć, parafrazując przebój z „Czterdziestolatka”, że te pięćdziesiąt lat HOTELARZA „minęło jak jeden dzień”. Myślę że w kontekście...
CZYSTOŚĆ W HOTELU
2012-04-27
Gość hotelu wymaga, aby oferowany mu pokój był jak nowy, bez „śladów użycia”. Dlatego czystość i higiena muszą być priorytetem dla każdego hotelu. Ma to...
Jakość zobowiązuje
2012-04-27
Różnice w standardach utrzymania czystości w hotelach zacierają się. Większość nowych inwestycji hotelowych już w segmencie 3- gwiazdkowym wykańczanych jest...
Własna pralnia – czy pranie na zewnątrz?
2012-04-27
ZA WŁASNĄ PRALNIĄ Koszt prania to 50 gr–1 zł za kg Własna pralnia w hotelu generuje mniejsze koszty niż ceny usług pralni zewnętrznych, zapewnia kontrolę...
Hotelowy ogród najlepszą wizytówką
2012-04-27
Z nastaniem wiosny nadeszła pora na porządki w ogrodzie hotelowym. Niezależnie od wielkości terenu, jego ukształtowania i podłoża, każda murawa po zimie wymaga...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę swoją duszę i swój charakter
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl