Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
10/2007
10/2007
Miasto kwater, czy hoteli?
2007-10-26
Poznań wydaje się najbardziej specyficznym rynkiem noclegowym w Polsce. Miasto, w którym funkcjonuje 46 hoteli dysponujących łącznie około 6 tys. miejsc noclegowych...
Savoir-vivre nie tylko w hotelu
2007-10-26
Powstaje coraz więcej hoteli i restauracji o bardzo wysokim standardzie, ekskluzywnych, markowych sklepów. Stopa życiowa wzrasta, zbliżamy się do wielkiego świata...
Zbigniew Koźlik
2007-10-26
Szef kuchni w Kiermusach Dworku nad Łąkami koło Tykocina. Szef kuchni hotelu HP Park Plaza we Wrocławiu. Absolwent wrocławskiego Technikum Gastronomicznego. Karierę...
Najlepszy spośród dwunastu
2007-10-26
W warszawskim hotelu Hilton 24 września odbyła się gala finałowa Every Serve Perfect - zawodów rozgrywanych w ramach tegorocznego Programu Johnnie Walker Master of Bar...
Mniej hoteli w Orbisie
2007-10-26
Grupa Hotelowa Orbis SA, która zarządza obecnie w Polsce 63 hotelami, może do końca roku zmniejszyć swój stan posiadania o 6 starszych obiektów. 30 listopada br...
"Łotewska" IFL
2007-10-26
Po polskim sukcesie Independent Flair League rozpoczyna podbój międzynarodowych aren barmańskich. Była już Warszawa i Sopot, teraz przyszedł czas na RygęÉ. W końcu...
Konferencje, bankiety i...Nieprofesjonalni kontrahenci
2007-10-26
Wojciech Łopaciński Autor jest doświadczonym hotelarzem, dyrektorem hotelu Filmar w Toruniu Prowdząc negocjacje dotyczące sprzedaży imprez, hotelarze często...
Kolejna roszada w Interferiach
2007-10-26
Od początku października spółka Interferie ma nowego wiceprezesa. Jest nim Adam Milanowski, który zastąpił Andrzeja Pawluszka, po jego rezygnacji spowodowanej...
Comber z sarny aromatyzowany trawą żubrową i dziką różą podawany z tymbalikiem z kaszy gryczanej, borowików i sera białego
2007-10-26
Składniki (2 porcje) kasza gryczana 50 g borowiki 60 g cebula szalotka 50 g oliwa z oliwek 50 ml masło 25 g ser biały (twarogowy) 100 g ziemniaki 30 g jaja 1 szt...
II Memoriał Zbigniewa Chojnackiego
2007-10-26
Członkowie i sympatycy hotelarstwa skupieni wokół Małopolskiej Izby Hotelarskiej "Gremium" 28 września wzięli udział w II Memoriale ku czci Zbigniewa Chojnackiego...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl