Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
08/2007
08/2007
Wina, wódki, koniaku dodajcie...
2007-08-23
Tomasz Trafiał Szef Kuchni Hotel Sympozjum, KrakówDobra kuchnia nie może się obejść bez alkoholu. Wina, wódki i wszelkiego rodzaju nalewki nadają charakter...
Najbardziej niszowe trendy w świecie SPA
2007-08-23
Zakres usług obejmujących SPA coraz bardziej odbiega od definicji pierwotnego "Sanitas per Aqua", zmierzając w kierunku rozbudowanego i urozmaiconego programu terapii...
Komputer melduje się w hotelu .cz.2
2007-08-23
Systemy informatyczne w hotelu, oprócz podstawowej obsługi rezerwacji, posiadają możliwość kontroli wszelkich rozliczeń, pomagają w obsłudze imprez...
Gotówka zamiast należności
2007-08-23
Firmy, które nie mają wystarczających zdolności kredytowych, a potrzebują gotówki, powinny zainteresować się faktoringiem. Dzięki temu będą miały szanse na...
Gość w dom...
2007-08-23
Marzena Jurczewska specjalistka prawa gospodarczego i prawa pracy Zapewnienie gościom hotelowym bezpieczeństwa pobytu jest obowiązkiem hotelarza, czyli osoby...
W poszukiwaniu zagubionych łóżek
2007-08-23
31 lipca 2007 roku w Polsce funkcjonowało 1 511 skategoryzowanych hoteli, które dysponowały łącznie 135, 9 tys. miejsc noclegowych - wynika z informacji zebranych...
Polowanie na zagraniczniaka
2007-08-23
Jacek Piasta Autor jest doradcą hotelarskim i konsultantem projektów inwestycyjnych Chociaż od lat rośnie znaczenie i udział klientów krajowych w wartości...
... do pracy by się szło!...
2007-08-23
Gdy podjąłem pierwszą pracę w hotelu, wzbudziło to sensację wśród kolegów, bo wytworny hotel, zwłaszcza nowy, uważany był za jakąś cząstkę innego świata...
Żonglowanie w deszczu i na wietrze
2007-08-22
Mimo deszczu, wiatru i chłodu, 22 lipca, w Sopocie odbyły się drugie w tym roku rozgrywki Niezależnej Ligi Barmańskiej. Trzydziestu ośmiu zawodników stanęło do...
Adam Kotomski
2007-08-22
Szef kuchni w nowootwartym luksusowym czterogwiazdkowym ibb Andersia Hotel w Poznaniu, wcześniej sprawował funkcję szefa w Restauracji Belvedere. Adam Kotomski w ibb...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
RYNEK HOTELI
/
Obiekty Louvre Hotels Group w Polsce na drodze do przejścia weryfikacji Hotel Sustainability Basics
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl