Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
07/2007
07/2007
Zapomniana baza noclegowa
2007-07-25
Jacek Piasta Autor jest doradcą hotelarskim i konsultantem projektów inwestycyjnych Hotelarstwo to nie tylko hotele, to także ośrodki wczasowe i...
Zarobić w porze obiadu
2007-07-25
W większości hoteli szczyt obsługi gości przez dział gastronomii przypada na śniadanie i kolację. Pora obiadowa jest zazwyczaj porą zastoju dla kucharzy...
Komputer melduje się w hotelu
2007-07-25
Systemy informatyczne w hotelu mają cały wachlarz zastosowań: od najbardziej podstawowej obsługi rezerwacji, poprzez kontrolę wszelkich rozliczeń aż po zarządzanie...
Gospodarka turystyczna w regionie: wybrane problemy jej funkcjonowania
2007-07-24
Zbiór materiałów opracowanych przez grono przede wszystkim kilkunastu naukowców i zdecydowanie mniejsze grono praktyków. Każdy, kto interesuje się zagadnieniami...
Jaka konferencyjka, taki donosik
2007-07-24
Niezbyt dawno periodyk o uroczym tytule, powiedzmy: "Euro i Budowa" zorganizował konferencję na modny ostatnio temat przyszłych rozgrywek piłkarskich, a jego...
Hotelarze chcą się szkolić
2007-07-24
Dla wielu właścicieli, menedżerów i pracowników obiektów noclegowych pełne (mamy nadzieję) gości wakacje, to okres najcięższej pracy. Jest to jednocześnie...
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
2007-07-24
Poradnik zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych takich, jak białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy, wybrane składniki...
Turystyka i podróżowanie w aksjologicznej perspektywie
2007-07-24
Monografia powstała z potrzeby poszerzenia i pogłębienia aksjologicznej refleksji nad turystyką i podróżowaniem. Mimo filozoficznej terminologii warta przynajmniej...
Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna
2007-07-24
Klasyka literatury gastronomicznej. Młodzi kucharze mogą ją chyba nawet traktować jak... beletrystykę, bo nazwy wielu potraw brzmiących po polsku dość swojsko...
Marcin Bała
2007-07-24
Szef kuchni hotelu AMAX, oraz restauracji Sielawa, Lady Mary, űagiel i Pod Złamanym Pagajem w Mikołajkach. Jest absolwentem technikum gastronomicznego w Olsztynie...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl