Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
07/2007
07/2007
Hotel Polonia Palace najmodniejszym hotelem w Polsce
2007-12-14
Za najmodniejszy hotel Polska Grupa Marketingowa uznała Hotel Polonia Palace. Nagrody zostały wręczone podczas Gali Fashion Street w niedzielę 24 czerwca na ulicy...
Nie zapominajmy o kosmetykach
2007-08-29
Małgorzata Gałązka Kosmetolog i magister zarządzania placówkami opieki zdrowotnej. Od czterech lat trener i opiekun kluczowych klientów w firmie Bionantech...
Ponad 227 Polaków na hotelowe łóżko
2007-08-23
W dniu 31 lipca 2006 roku w Polsce funkcjonowały 6694 zarejestrowane obiekty noclegowe zbiorowego zakwaterowania, dysponujące łącznie 574,6 tys. miejsc noclegowych...
W Poznaniu jest miejsce dla wielu graczy
2007-08-07
- mówi Katarzyna Kołodziejczyk, dyrektor ibb Andersia Hotel w Poznaniu Na hotelarskiej mapie Poznania hotel sieci ibb jest piątym obiektem czterogwiazdkowym...
Profesjonalne oprogramowanie hotelowe eye.Hotel - reklama
2007-07-30
eye.Hotel - profesjonalne oprogramowanie hotelowedla obiektów każdej wielkościFirma Atante wprowadziła do swojej oferty nowy, autorski system zarządzania obiektami...
Hotel nad solnymi Sztolniami
2007-07-27
Hotel Turówka, znajdujący się w gmachu budowanym dla warzelni soli, jest jednym z ciekawszych i bardziej pomysłowych obiektów noclegowych w Polsce zaaranżowanych w...
Plastik dla hotelarza
2007-07-27
Firmowa karta kredytowa ułatwia efektywne zarządzanie finansami, zawieranie transakcji i kontrolę wydatków. Mimo że karta kosztuje, to może też zwiększyć...
Policzmy dokładnie łóżka
2007-07-27
Inspiracją do powstania tekstu jest szum informacyjny związany z EURO 2012. Urzędnicy oraz ludzie z branży podają w mediach odbiegające od siebie szacunki dotyczące...
Zapomniana baza noclegowa
2007-07-25
Jacek Piasta Autor jest doradcą hotelarskim i konsultantem projektów inwestycyjnych Hotelarstwo to nie tylko hotele, to także ośrodki wczasowe i...
Zarobić w porze obiadu
2007-07-25
W większości hoteli szczyt obsługi gości przez dział gastronomii przypada na śniadanie i kolację. Pora obiadowa jest zazwyczaj porą zastoju dla kucharzy...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl