Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
03/2007
03/2007
V Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej
2007-03-26
Historyczny weekend branży hotelarsko – gastronomicznej16-18.03.2007 r. – Hotel Zamek Ryn****Na XIV – wiecznym dziedzińcu zamkowym pojawiło się tego...
Warszawski Hilton w obiektywie
2007-03-26
Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, pierwszy w Polsce obiekt sieci Hilton Hotels Corporation przyjął 19 marca pierwszego gościa. Chociaż w budynku trwają...
Recepcja funkcjonalna i wygodna
2007-03-25
Zenon Błądek Autor jest architektem, profesorem Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie, specjalistą w zakresie obiektów hotelowych i rekreacyjnych...
Tomasz Leśniak
2007-03-23
Szef kuchni w hotelu Sheraton Kraków. Urodził się w Krakowie. Po raz pierwszy stanowisko szefa kuchni objął, mając zaledwie19 lat. Tytuł mistrzowski uzyskał po...
Ograniczmy to palenie
2007-03-23
Tematem marcowej sondy redakcyjnej "Hotelarza" było wprowadzenie całkowitego zakazu palenia tytoniu w miejscach publicznych w tym w lokalach. Odpowiednia ustawa jest...
Albert Helms
2007-03-21
Hotel Marriott Warszawa Z początkiem lutego objął obowiązki dyrektora generalnego warszawskiego Marriotta. Posiada ponad trzydziestoletnie doświadczenie w...
Wkrótce lokale bez dymka
2007-03-21
Raczej prędzej niż później Polska pójdzie drogą wielu państw Unii Europejskiej i wprowadzi zakaz palenia wyrobów tytoniowych w miejscach publicznych, w tym w...
Usługi hotelarskie w środkach transportu
2007-03-21
Często zapominamy, że hotelarstwo to nie tylko hotele ulokowane na lądzie. Usługi hotelarskie są przecież świadczone również w środkach transportu, takich jak...
Akademia Inwestycji Hotelarskich na Śląsku
2007-03-21
Piąte spotkanie uczestników Akademii Inwestycji Hotelarskich zorganizowanej przez Akademię Hotelarza odbyło się 2 lutego br. w hotelu Monopol w Katowicach. W...
Aroonsang Pongthep
2007-03-21
Sheraton Warsaw Hotel W styczniu został szefem kuchni w restauracji The Oriental w warszawskim hotelu Sheraton. Pochodzi z Tajlandii, studiował marketing w Silom...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl