Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
03/2007
03/2007
Warszawski Hilton w obiektywie
2007-03-26
Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, pierwszy w Polsce obiekt sieci Hilton Hotels Corporation przyjął 19 marca pierwszego gościa. Chociaż w budynku trwają...
V Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej
2007-03-26
Historyczny weekend branży hotelarsko – gastronomicznej16-18.03.2007 r. – Hotel Zamek Ryn****Na XIV – wiecznym dziedzińcu zamkowym pojawiło się tego...
Recepcja funkcjonalna i wygodna
2007-03-25
Zenon Błądek Autor jest architektem, profesorem Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie, specjalistą w zakresie obiektów hotelowych i rekreacyjnych...
Tomasz Leśniak
2007-03-23
Szef kuchni w hotelu Sheraton Kraków. Urodził się w Krakowie. Po raz pierwszy stanowisko szefa kuchni objął, mając zaledwie19 lat. Tytuł mistrzowski uzyskał po...
Ograniczmy to palenie
2007-03-23
Tematem marcowej sondy redakcyjnej "Hotelarza" było wprowadzenie całkowitego zakazu palenia tytoniu w miejscach publicznych w tym w lokalach. Odpowiednia ustawa jest...
Czy Seminole wezmą hotele w Polsce
2007-03-21
Na początku lutego w warszawskim centrum handlowym Złote Tarasy otworzono pierwszą w Polsce klubokawiarnię Hard Rock Cafe. Kolejny lokal sieci liczącej ponad 125 tego...
Odnowa w stylu brytyjskim
2007-03-21
Wraz z otwarciem hotelu Hilton na polski rynek wchodzi pierwszy ekskluzywny klub zajmujący się szeroko pojmowaną odnową biologiczną, pielęgnacją urody i rekreacją...
Hotelarz zaprasza...i wyzywa konkurencję
2007-03-21
W marcu i kwietniu "Hotelarz" organizuje lub patronuje kilku ważnym dla całej branży wydarzeniom W dniach 16-18 marca w hotelu Zamek Ryn odbędzie się Historyczny...
Monika Krzeszowiec
2007-03-21
Mercure Panorama Wrocław W styczniu, została dyrektorem hotelu Mercure Panorama we Wrocławiu. Jest absolwentką Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w...
Szef w trójkącie satysfakcji
2007-03-21
Grzegorz Labuda szef kuchni w hotelu Nadmorski Członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni Poszukując recepty na efektywne prowadzenie hotelowej gastronomii menedżerowie...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę swoją duszę i swój charakter
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl