Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
02/2007
02/2007
SPA wplecione w mazurski pejzaż
2007-07-23
Hotel SPA Dr Irena Eris należy nie tylko do najbardziej eleganckich obiektów tego typu w Polsce, ale jest także doskonałym przykładem symbiozy nowoczesnego obiektu z...
Pierożki w stylu orientalnym ze smardzami, szparagami i pieczonym kurczakiem oraz białym sosem kawowym
2007-04-12
Składniki (4 porcje) suszone smardze - 20 g śmietana - 350 m brandy - 50 ml średniej wielkości cebula, pokrojona w drobną kostkę, łyżka drobno posiekanej...
Pracę w pływającym hotelu przyjmę
2007-03-16
Arek PrzytułaAutor od 15 lat pracuje na statkach pasażerskich. Rozpoczynał od najniższego stanowiska, dziś kieruje departamentem. Napisał przewodnik "Praca na...
Planowanie obszarów SPA w hotelach
2007-03-12
Natasza Sallmann Autorka jest specjalistą w zakresie programowania, marketingu i ekonomiki usług wellness i SPA w firmie K&P Consulting Wellness & SPA Kraków Aby...
Systemy wentylacji w obiektach hotelowych
2007-03-12
Komfort użytkowania pokoi, sal konferencyjnych czy też restauracji hotelowych zależy w znacznym stopniu od sprawnie działającej wentylacji i klimatyzacji.Hotele i...
Mikołajki poza sezonem
2007-03-12
Jerzy Miklewski Autor jest właścicielem firmy eksperckiej HOTELON, ekspertem Instytutu Turystyki oraz twórcą i realizatorem sieci hoteli IDEAL Mikołajki, zgodnym...
Ekologia na talerzu
2007-03-12
Stowarzyszenie Polska Ekologia założone przez producentów i przetwórców produktów ekologicznych rozpoczęło akcję, która ma propagować ekologiczne produkty...
Janusz Korzyński
2007-03-12
Szef kuchni hotelu Westin w Warszawie. Jest absolwentem Szkoły Gastronomicznej w Słupsku. Karierę zawodową rozpoczynał pod koniec lat 70. w niezwykle popularnej w...
Łazienka - wizytówka hotelu
2007-03-12
Każdy dzień rozpoczyna się od porannej toalety, dlatego tak istotny jest wygląd łazienki, praktyczne rozwiązania i miły jej klimat. Goście hotelowi wprowadzeni od...
Co tam w telewizji?
2007-03-09
Jak to za komuny bywało...W systemie nazwanym przez węgierskiego ekonomistę Janosa Kornaia "gospodarką niedoborów" brakowało praktycznie wszystkiego. Zwłaszcza tego...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl