Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
02/2007
02/2007
SPA wplecione w mazurski pejzaż
2007-07-23
Hotel SPA Dr Irena Eris należy nie tylko do najbardziej eleganckich obiektów tego typu w Polsce, ale jest także doskonałym przykładem symbiozy nowoczesnego obiektu z...
Pierożki w stylu orientalnym ze smardzami, szparagami i pieczonym kurczakiem oraz białym sosem kawowym
2007-04-12
Składniki (4 porcje) suszone smardze - 20 g śmietana - 350 m brandy - 50 ml średniej wielkości cebula, pokrojona w drobną kostkę, łyżka drobno posiekanej...
Pracę w pływającym hotelu przyjmę
2007-03-16
Arek PrzytułaAutor od 15 lat pracuje na statkach pasażerskich. Rozpoczynał od najniższego stanowiska, dziś kieruje departamentem. Napisał przewodnik "Praca na...
Łazienka - wizytówka hotelu
2007-03-12
Każdy dzień rozpoczyna się od porannej toalety, dlatego tak istotny jest wygląd łazienki, praktyczne rozwiązania i miły jej klimat. Goście hotelowi wprowadzeni od...
Planowanie obszarów SPA w hotelach
2007-03-12
Natasza Sallmann Autorka jest specjalistą w zakresie programowania, marketingu i ekonomiki usług wellness i SPA w firmie K&P Consulting Wellness & SPA Kraków Aby...
Systemy wentylacji w obiektach hotelowych
2007-03-12
Komfort użytkowania pokoi, sal konferencyjnych czy też restauracji hotelowych zależy w znacznym stopniu od sprawnie działającej wentylacji i klimatyzacji.Hotele i...
Mikołajki poza sezonem
2007-03-12
Jerzy Miklewski Autor jest właścicielem firmy eksperckiej HOTELON, ekspertem Instytutu Turystyki oraz twórcą i realizatorem sieci hoteli IDEAL Mikołajki, zgodnym...
Ekologia na talerzu
2007-03-12
Stowarzyszenie Polska Ekologia założone przez producentów i przetwórców produktów ekologicznych rozpoczęło akcję, która ma propagować ekologiczne produkty...
Janusz Korzyński
2007-03-12
Szef kuchni hotelu Westin w Warszawie. Jest absolwentem Szkoły Gastronomicznej w Słupsku. Karierę zawodową rozpoczynał pod koniec lat 70. w niezwykle popularnej w...
Co tam w telewizji?
2007-03-09
Jak to za komuny bywało...W systemie nazwanym przez węgierskiego ekonomistę Janosa Kornaia "gospodarką niedoborów" brakowało praktycznie wszystkiego. Zwłaszcza tego...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl