Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
01/2007
01/2007
Król ze spichlerza
2007-07-23
Kazimierz Dolny jest miastem, które szczyci się artystycznym klimatem i renesansowymi zabytkami. Do niedawna nie mogło natomiast pochwalić się nadmiarem odpowiedniej...
Zanim hotel otworzy swoje podwoje
2007-06-25
Budowa hotelu to skomplikowany proces, w którym ważną rolę odgrywają aktualnie obowiązujące przepisy. Pragnąc pomóc inwestorom, przedstawiamy podstawowe regulacje...
Wędzona pierś kaczki podana z sałatką z selera i sosem malinowym
2007-04-12
Składniki (4 porcje) wędzona pierś kaczki - 250 g mały seler mandarynki - 2 maliny - 100 g sos Worcester kilka ziaren różowego pieprzu śmietana...
Rok okiem dostawcy
2007-03-12
Na przełomie roku zapytaliśmy kilku dostawców sprzętu i usług dla hoteli o to, jakie były dla nich ostatnie dwanaście miesięcy i jakie nadzieje wiążą z nowym...
Internet w zasięgu
2007-03-12
Joe Brunoli Autor jest wiceprezesem ds. rozwoju rynku HotSpot w spółce free-hotspot.com Jeszcze kilka lat temu umożliwienie gościom dostępu do internetu było luksusem...
Przyciąganie światłem
2007-03-12
Światło wprowadzone do wnętrza tworzy jego klimat. Przez dobre oświetlenie można wydobyć piękno hotelowych wnętrz, zaś złym popsuć efekt pracy architektów i...
Postawiliśmy na konkurencyjność
2007-03-12
- mówi Damian Llull, założyciel sieci hoteli IBB Hotels Damian Llull Założyciel, członek zarządu grupy IBB Hotels Ukończył University School of Tourism w Palma...
Płaci połowa hoteli
2007-03-12
- mówi Damian Popielarz, kierownik Wydziału Inkasa Terenowego Stowarzyszenia Autorów ZAiKS Czym zajmuje się ZAiKS? ZAiKS jest organizacją zbiorowego zarządzania...
Artur Szymański
2007-03-12
Szef kuchni restauracji Romantyczna w hotelu SPA Dr Irena Eris w Dylewskich Wzgórzach. Jest rodowitym Kaszubem. Szlify kucharskie zdobywał w restauracji Marco Polo w...
SPA aromat
2007-03-12
Specjalnie roztaczane w hotelu przyjemne zapachy stanowią głównie element marketingowy, zaś aromaty stosowane w centrach SPA & Welness są elementem terapii Jednym...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl