Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
11/2006
11/2006
Szukamy personelu do pięciu gwiazdek
2006-11-27
- mówi Monika Żak, development manager Polskiej Sieci Hotel System Na lipiec przyszłego roku zaplanowali Państwo otwarcie kolejnego obiektu w Dźwirzynie nad...
Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach
2006-11-27
W książce przedstawiono metody kształtowania i utrzymania wysokiego poziomu jakości obsługi klientów w przedsiębiorstwach hotelarskich i gastronomicznych. Autor...
Wypoczynek w dworach i pałacach
2006-11-27
Wśród przewodników po hotelach, książka "Wypoczynek w dworach i pałacach" pokazuje przede wszystkim, że hotel może być niebanalny. Być może dla niektórych...
Z dobrymi wynikami na wschód
2006-11-24
Orbis SA może zakończyć rok 2006 zyskiem netto w wysokości ponad 62 mln zł, wynika z prognoz analityków. Z raportów finansowych za III kwartał 2006 roku...
Jak ocenić potencjał rynku?
2006-11-24
Obserwując rynek, na którym działamy, powinniśmy spojrzeć na niego w szerszym zakresie niż tylko w odniesieniu do bezpośredniej konkurencji. W poprzednim...
Leasing a VAT
2006-11-24
Leasing jest nie tylko dogodną formą finansowania narzędzi produkcji lub nieruchomości. Korzystające z niego firmy mogą również dokonywać korzystnych odpisów...
Nowy właściciel króla Jana III
2006-11-23
Na początku listopada hotel Jan III Sobieski w Warszawie zmienił właściciela. Europa Fund II, fundusz inwestujący w nieruchomości, zarządzany przez Europa Capital...
Większy Stok
2006-11-23
Trwa rozbudowa trzygwiazdkowego, dysponującego 150 miejscami noclegowymi hotelu Stok w Wiśle. Docelowo hotel ma pomieścić 450 gości, powiększone do 500 miejsc...
Westin gości i psy
2006-11-23
Od początku listopada warszawski Westin przyjmuje gości razem z towarzyszącymi imÉ psami. Każdy "psi gość" ma zagwarantowane przez hotel specjalne "łóżeczko"...
Wariacje na temat ryb
2006-11-23
Czwarta edycja konkursu Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne Glezman 2006 odbyła się 4 listopada 2006 w hotelu City w Bydgoszczy. Tematem konkursu były potrawy z ryb...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl