Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
11/2006
11/2006
Akademia Hotelarza pod Wawelem
2009-12-04
Po pierwszej odsłonie w Gdyni, zorganizowana przez Hotelarza „latająca” Akademia Inwestycji Hotelarskich przeniosła się w listopadzie do Krakowa. W...
Sola cytrynowa na sposób orientalny
2007-04-12
Sola cytrynowa na sposób orientalny podawana w sosie kokosowo-imbirowym Sposób wykonania Filety z soli zaprawiamy pastą wasali, następnie na każdym filecie układamy...
Nie wszystko SPA
2007-03-09
W ostatnim czasie tematyka SPA stała się bardzo popularna i wprowadziła wiele zmian na rynku kosmetyki profesjonalnej. Najwięcej można ich zaobserwować w dziedzinie...
Concierge i otoczenie hotelu
2007-03-09
Praca concierge służy nie tylko wygodzie gości, ale wpływa również na zwiększenie obrotu towarowego i zatrudnienia w mieście i regionie Znakomita część pracy...
Byłem tajnym agentem
2007-03-09
Jak to za komuny bywało... Gdy zaczynałem pracować w hotelu, dyrekcja bywała uprzedzana o przybywającej kontroli. Wiadomo było z tydzień wcześniej, kto...
Gastronomia obca czy własna?
2007-03-09
Tematem redakcyjnej sondy jest hotelowa gastronomia. Rozesłaliśmy 350 e-maili, w których zadaliśmy dwa pytania: Czy prowadzenie hotelowej gastronomii jest dla...
Tomasz Król
2007-03-09
Tomasz Król szef kuchni Villi Sedan, Sopot Z wykształcenia jest elektrykiem, natomiast z zamiłowania kucharzem. Z profesjonalnym gotowaniem po raz pierwszy zetknął...
Młodzież w hotelu - dopust Boży czy przyszły klient?
2007-03-09
W okresie przetaczającej się przez polskie media debaty o młodzieży, szkole i problemach z tym związanych "Hotelarz" postanowił przyjrzeć się młodzieży w...
Bez sauny ani rusz
2007-03-09
Trudno wyobrazić nowoczesny ośrodek SPA & wellness bez sauny. Duże, dobrze wyposażone, świadczące szeroką gamę usług odnowy biologicznej ośrodki dysponują...
Slow Food, czyli sposób na życie
2007-03-09
Odkrywanie smaków zamiast biernego ich przyjmowania - oto sposób bycia, lansowany przez Slow Food. Slow Food jest międzynarodową organizacją typu non profit, która w...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl