Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
05/2006
05/2006
Marynowany łosoś na rafie z zielonego groszku z kawiorem
2007-04-12
Składniki (4 porcje): Filet łososia - 320 g Zielony groszek - 200 g Kawior czarny - 80 g Sos pikantny chilli - 2 łyżki Limonka - 1 szt. Koper świeży -...
Prezentacje
2007-03-26
Kule w zimnym błękicie Kręgielnia typu Bowling umożliwia gościom miłe spędzenie czasu, szczególnie w czasie niepogody. System sterowania umożliwia grę sportową...
Hotele przenoszą pieniądze
2007-03-06
Rozwój bazy hotelowej przyczynia się do wzrostu przychodów właścicieli obiektów, jak i pracowników, mieszkańców, a także samorządów lokalnych. Jej pośrednim...
Wirtualna półeczka
2007-03-06
Idzie lato, robi się ciepło, dlatego chętniej będziemy się ruszać z domu, a więc i nocować w hotelach. Miejsc noclegowych dość szybko przybywa. Coraz częściej...
Drugi oddech agroturystyki
2007-03-06
Po boomie z lat 90. liczba gospodarstw agroturystycznych zaczęła się zmniejszać. Jednak odnotowywana od kilkunastu miesięcy poprawa sytuacji gospodarczej sprzyja...
Willa z widokiem na morze
2007-03-06
O atrakcyjności Sopotu jako nadmorskiego kurortu decydują przede wszystkim: piękna plaża i urok Zatoki Gdańskiej. Molo, Opera Leśna i ulica Monte Cassino -...
Małe hotele i ich problemy
2007-03-06
Małe obiekty noclegowe powstają z różnych powodów. Bo ktoś miał marzenia i całe życie chciał prowadzić pensjonat lub mały hotel, więc wziął kredyt w banku i...
Andrzej Polan
2007-03-06
Jest szefem kuchni w czterogwiazdkowym Polonia Palace Hotel w Warszawie. Jak na szefa kuchni ma nietypowe wykształcenie, ponieważ jest absolwentem Studium...
Kuchnia pełna technologii
2007-03-06
Restauracyjne zaplecze wykorzystuje coraz więcej urządzeń i technologii, które zapewniają sprawniejsze i bezpieczniejsze funkcjonowanie kuchni. Higiena i...
Elektroniczny bastion
2007-03-06
Czasy, gdy wejścia do hotelowych pokoi bronił jedynie klucz oraz portier i pracownicy recepcji, mijają bezpowrotnie. Dziś ruch w hotelu jest zazwyczaj kontrolowany...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl