Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
09/2005
09/2005
Dynamiczna branża. Branża usług hotelarskich - analiza sektorowa - cz. II
2007-06-04
Adam KałowskiAutor jest analitykiem w firmie PONT-Info zajmującej się analizą statystyczną wybranych sektorów gospodarki. Jest także pracownikiem naukowym Katedry...
Port Hotel zainwestuje w hotele
2007-06-04
Port Hotel, spółka należąca do Polskich Portów Lotniczych, planuje w ciągu najbliższych pięciu lat wydać około 300 mln zł na budowę hoteli przy lotniskach w...
Otwarcie Hotelu Jawor
2007-06-04
Nowy hotel powstaje w miejscowości Jawor (woj. śląskie). Spa Hotel Jawor będzie miał standard czterech gwiazdek. Dla gości przygotowano już 102 po-koje (69...
Czas na Slow Food
2007-06-04
Międzynarodowy ruch „Slow food” powstał między innymi po to, by przeciwstawić się koncepcji tzw. Fast food (szybkiego jedzenia). Ruch promuje dobre...
Turbo Wrrrocław - Wrocławskie hotele w oczach obcokrajowców
2007-06-04
Wrocław konkuruje z Warszawą i Krakowem nie tylko o miano najszybciej rozwijającego się miasta w Polsce, ale także liczbą hoteli wysokiej klasy. Praktycznie wszystkie...
Nowy hotel w Kluczborku
2007-06-04
Na początku grudnia br. zostanie otwarty niewielki, 18-pokojowy hotel w Kluczborku (woj. opolskie). Inwestorem jest firma Styl Moden J.B. Kucharscy. Hotel powstaje w...
Nowocześniej i nadal tanio
2007-06-04
Kompromisem pomiędzy tradycyjnymi centralami telefonicznymi PABX, a telefonią internetową VoiP są systemy hybrydowePBX (private branch exchange) oraz PABX (private...
Chorwacja coraz popularniejsza
2007-06-04
W pierwszych siedmiu miesiącach tego roku (styczeń–lipiec) Chorwację odwiedziło o 7 proc. więcej turystów niż w analogicznym okresie roku ubiegłego (łącznie...
Hotel w Wyszkowie
2007-06-04
Nowy hotel powstaje w Wyszkowie (woj. mazowieckie). Inwestorzy, którymi są osoby prywatne, planują w przyszłości podjąć starania o przyznanie hotelowi trzech...
Jacek Szczepański
2007-06-04
Szef kuchni w Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe w Jachrance koło Serocka ma bogate doświadczenie zawodowe. Przez kilkanaście lat pracował w stołecznym...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl