Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
04/2005
04/2005
Qubus w Łodzi
2007-06-05
Zarząd spółki Qubus Hotel Management postanowił o budowie hotelu w Łodzi. Prace budowlane na rogu alei Mickiewicza i ulicy Żeromskiego – mają się rozpocząć...
Nagrodzeni w Quito
2007-06-05
W dniach 22–26 lutego br. w stolicy Ekwadoru odbyła się II edycja Gastronomicznego Mundialu „Gastro Monde 2005”. Polskę reprezentowała Wyższa Szkoła...
REZYDENCJA WAKSMAN - lubelski eklektyzm
2007-06-05
Niewielki pensjonat Rezydencja Waksman zlokalizowany jest w sercu lubelskiej Starówki – przy ulicy Grodzkiej, głównym historycznym trakcie Lublina wiodącym od Bramy...
Ray spał tylko w Hiltonach
2007-06-05
Ray Charles (zmarły w czerwcu 2004 r. muzyk jazzowy i bluesowy) podczas swoich tras koncertowych zatrzymywał się wyłącznie w hotelach sieci Hilton. Powód? Doskonale...
GeoVita zainwestuje 4 mln zł
2007-06-05
Spółka GeoVita, reklamująca się jako Turystyczna Sieć Marzeń, osiągnęła w 2004 r. 25 mln zł przychodów. Jej zysk w pierwszych dziesięciu miesiącach...
Nowy hotel w Sopocie
2007-06-05
W czerwcu br. planowane jest otwarcie w Sopocie przy ulicy Emilii Plater czterogwiazdkowego Hotelu Villa Baltica. Inwestorem jest krakowska spółka KFT, która wybudowała...
The Professional Chef
2007-06-05
Książka, opracowana przez The Culinary Institute of America, to uznany podręcznik dla młodych adeptów sztuki kulinarnej, polecany zarówno dla szkół, jak i do...
Dobre wyniki z branży
2007-06-05
● 592 mln euro (po opodatkowaniu) zarobił francuski Accor w 2004 r. To wynik lepszy o 13,2 proc. niż rok wcześniej. Dochody tej spółki...
Resovia szuka inwestora
2007-06-05
Klub sportowy Resovia rozważa utworzenie spółki akcyjnej z prywatnym inwestorem albo z Uniwersytetem Rzeszowskim, w celu ukończenia budowy, a następnie wyposażenia...
Piotr Gietner
2007-06-05
Szef kuchni czterogwiazdkowego Hotelu Senator w Dźwirzynie koło Kołobrzegu. Ukończył technikum gastronomiczne i studium hotelarskie. Z branżą gastronomiczną jest...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl