Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
03/2005
03/2005
Po sezonie w Krakowie - Zachęcić gości w okresie małego ruchu turystycznego
2007-06-06
Łukasz OchońskiAutor jest kierownikiem marketingu w krakowskim trzygwiazdkowym HOTELU ATRIUM O ile frekwencja w hotelach dwu-, trzy- i czterogwiazdkowych w Krakowie...
Outsourcing - czym ryzykujesz?
2007-06-06
Jeśli jest coś, czego nie potrafimy zrobić wydajniej, lepiej i taniej niż nasi konkurenci, nie ma sensu, żebyśmy to robili; powinniśmy zatrudnić do wykonania tej...
Budowlane cuda w Dubaju
2007-06-06
Wysokie ceny ropy (ponad 40 dolarów za baryłkę) zachęcają dubajskich inwestorów do realizacji niezwykłych projektów budowlanych. Nie tak dawno, zaledwie kilka...
Internet z gniazdka
2007-06-06
Oferowane przez firmę Radmor urządzenia umożliwiają transmisję każdego rodzaju danych cyfrowych kablami elektrycznymi i koncentrycznymi. Do...
Działacze i delegaci - Kończy się kadencja obecnych władz PZH
2007-06-06
Maciej GrelowskiAutor jest hotelarzem. W latach 1992–2004 był prezesem zarządu spółki ORBIS SA Rok 2005 jest rokiem wyborów. Dużych i małych, ważnych i mniej...
Skuteczny oręż - regulamin hotelu i karta meldunkowa
2007-06-06
Jacek PiastaAutor jest doświadczonym dyrektorem hoteli. Obecnie wiceprezes zarządu spółki INVESTON będącej właścicielem hoteli sieci Ideal Regulamin hotelu i karta...
Firma roku 2004
2007-06-06
Przedsiębiorstwo Hotelarsko-Turystyczne Sp. z o.o. z Warszawy otrzymało tytuł Firma Roku 2004 przyznawany przez Polski Klub Biznesu. Uroczyste wręczenie nagród odbyło...
Robert Ziemkiewicz
2007-06-06
Pełni funkcję szefa kuchni w warszawskim Hotelu Holiday Inn od lutego 2004 r. Doświadczenie zawodowe zdobywał pod okiem takich szefów kuchni, jak...
Wskaźniki operacyjne
2007-06-06
Marta KuniszykAutorka jest doktorem nauk ekonomicznych, dyrektorem Działu Rozwoju w biurze zarządu Orbis SA, przewodniczącą Rady Nadzorczej Wioski Turystycznej Wilkasy...
Jacek Szczepański
2007-06-06
Od połowy stycznia br. jest szefem kuchni w Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe w Jachrance koło Serocka. Wcześniej pracował w Hotelu Victoria (w latach...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl