Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
ZARZĄDZANIE I MARKETING
4
Analiza danych – trzy kroki do zwiększenia zysku hotelu
2017-11-29
O analizie dużych zbiorów danych pisze się od dawna. Patrząc jednak na rynek, mam wrażenie, że dla większości hotelarzy to wciąż tylko slogan, z którego nie do...
Realizacja eventu gastronomicznego w hotelu
2017-11-29
Realizacja eventu gastronomicznego w hotelu wiąże się z zaangażowaniem wszystkich działów wchodzących w skład hotelowej struktury. Od wspólnej pracy...
Jak przygotować strategię marketingową online otwierając hotel
2017-11-29
Branża hotelarska przeżywa prawdziwy boom inwestycyjny. Rosnąca konkurencja i zmieniające się trendy dotyczące marketingu online wymagają od hotelarzy nowych...
Szacowanie ryzyka nowy wymóg RODO
2017-10-29
Od 25 maja przyszłego roku zaczną obowiązywać nowe zasady ochrony danych osobowych osób fizycznych, które zostały określone w rozporządzeniu Parlamentu...
Hotel przyjazny osobom niepełnosprawnym
2017-10-29
Dostosowanie obiektu hotelarskiego do potrzeb gości niepełnosprawnych wymaga zastosowania konkretnych rozwiązań architektonicznych. Znajomość obowiązujących aktów...
Analiza efektywności kampanii Google Adwords
2017-10-29
Kampanie Google AdWords w czasach, gdy ruch na stronie coraz częściej jest kupowany, stały się jednym z głównych źródeł pozyskiwania użytkowników. Dzięki tej...
Jaki wpływ na wynik sprzedaży ma silna marka hotelu
2017-10-29
Pracując z klientami nad całościową strategią, przywiązujemy jako Profitroom dużą wagę do analizy danych historycznych. Sprawdzając, jak zmieniał się ruch na...
Śniadanie w hotelu – jak je zorganizować, żeby i gość, i hotel byli zadowoleni
2017-09-29
Śniadanie to najważniejszy posiłek w hotelu. Tak twierdzą również hotelarze – i słusznie, gdyż niejednokrotnie jest to jedyny kontakt gościa z gastronomią...
Śniadanie - Dobór produktów, prezentacja, opis
2017-09-29
Hotelowe śniadanie to posiłek, który ma olbrzymi wpływ na postrzeganie całości obiektu. Jego forma, sposób podania, stacje live cooking, różnorodność asortymentu...
Kawa śniadaniowa w hotelach
2017-09-29
Hotele w Polsce różnią się od krajów zachodnich, a w szczególności od krajów skandynawskich, tym, że u nas ok. 75 proc. ekspresów i urządzeń do serwowania kawy...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl