Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Comber z sarny w panierce z orzechów laskowych z sosem porzeczkowym i owocami w syropie
2007-04-12
Składniki (4 porcje) Mięso: comber z sarny - 500 g ziarenka jałowca - 5 oliwa - 50 ml czerwone wino - 50 ml rozmaryn - 5 g sól, pieprz do smaku jajka -...
Comber króliczy faszerowany liśćmi szpinaku
2007-04-12
SKŁADNIKI (1 porcja) Danie zasadnicze: 150 g combra z królika, 40 g liści szpinaku, 50 g cukini grillowanej Marynata: 50 mln piwa ciemnego, świeży rozmaryn, sól...
Latynoska sałatka z krewetek norweskich
2007-04-12
Składniki (4 porcje) 500 g krewetek norweskich w zalewie, 2 awokado pokrojone w kostkę, skropione sokiem z cytryny, 1 cebula pokrojona w drobną kostkę czerwona, 2...
Sałatka św. Huberta
2007-04-12
Składniki (dla 4 osób): szynka z dzika - 30 dkgcomber z sarny - 30 dkgpierś z kaczki wędzona - 30 dkgróżne rodzaje sałatek - 40 dkggrzyby marynowane - 10 dkgburaczki...
Tuńczyk z kuskusem i sosem wasabi
2007-04-12
Składniki (4 porcje) świeży filet z tuńczyka - 1 kg kasza kuskus - 250 g pomidory suszone - 100 g chrzan wasabi - 50 g śmietana 30-proc. - 200 ml wino...
Pierożki w stylu orientalnym ze smardzami, szparagami i pieczonym kurczakiem oraz białym sosem kawowym
2007-04-12
Składniki (4 porcje) suszone smardze - 20 g śmietana - 350 m brandy - 50 ml średniej wielkości cebula, pokrojona w drobną kostkę, łyżka drobno posiekanej...
Lody z mleka kokosowego z białą czekoladą w puszystej piance ananasowo-bazyliowej
2007-04-12
1 puszka (220 ml) mleka kokosowego 1 tabliczka białej czekolady, startej na grubej tarce l 2 żółtka 1 łyżka cukru chrupiące ciasteczka migdałowe 1/2...
Pieczona polędwiczka wieprzowa otulona podgrzybkami zawijana w szynce wiejskiej podana w gratin z młodymi warzywami
2007-04-12
Polędwiczka wieprzowa - 18 dag Szynka wiejska - 4 dag Podgrzybki świeże - 4 dag Jajko - 1 szt Sól - do smaku Pieprz - do smaku Tymianek - do smaku Ziemniaki - 10 dag...
Kurczak z lekką nutką orientu
2007-04-12
Składniki: młody kurczak - ok. 1 kg 1duża marchewka 1duży korzeń pietruszki kuskus - 200g świeży sok z pomarańczy - 300 ml 1 średnia cebula 1...
Comber z jelenia z wątróbką gęsią na makaronie penne
2007-04-12
Składniki: comber z jelenia - 20 dag wątroba gęsia - 8 dag makaron penne - 10 dag szynka konserwowa - 5 dag groszek mrożony - 5 dag śmietana 30% - 0,1 l l...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę swoją duszę i swój charakter
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl