Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Plama czyli bankiet za 12 złotych
2007-05-29
Jacek Piasta Autor jest doradcą hotelarskim i konsultantem projektów inwestycyjnych Wprawdzie prowadzenie hotelu nie przypomina pilotowania samolotu, jednak...
Mała czarna z...galanterią
2007-05-29
Filiżanka małej czarnej przyciąga gości do lokali gastronomicznych, sprawia, że zostają przy stoliku na dłużej, nie poprzestając tylko na kawie. Pod jednym...
Wprowadzanie gastronomii do hotelu
2007-05-29
Włodzimierz Błądek Autor jest architektem, współwłaścicielem pracowni Palladium Architekci - Błądek, Manikowski, specjalizującej się w projektowaniu...
Górka Cielęca według przepisu Zamkowej Czarownicy
2007-05-10
Skłdniki (4 porcje)górka cielęca 1800 g z kostkąbulion 100 mlborowiki 400 gowoce jarzębiny 200 gmiód pszczeli 80 gcebula 30 g kapusta włoska 150 gmasło 50 g bułka...
Krzysztof Mazurek
2007-05-10
Szef kuchni hotelu Zamek Ryn. Krzysztof Mazurek ma 42 lata. Jest absolwentem szkoły gastronomicznej w Białej Podlaskiej. Karierę zawodową rozpoczynał w restauracji...
Recepta na śniadanie
2007-04-23
Wojciech Łopaciński Autor jest absolwentem Wydziału Ekonomicznego Uniwersytetu Szczecińskiego. Doświadczony hotelarz i menedżer. Obecnie jest dyrektorem hotelu...
Marynowany łosoś na rafie z zielonego groszku z kawiorem
2007-04-12
Składniki (4 porcje): Filet łososia - 320 g Zielony groszek - 200 g Kawior czarny - 80 g Sos pikantny chilli - 2 łyżki Limonka - 1 szt. Koper świeży -...
Filet z okonia presowany aromatycznym sufletem
2007-04-12
Sposób wykonania Przygotowujemy pomidory confit: obieramy ze skórki, kroimy na ćwiartki i usuwamy pestki. Smarujemy je oliwą z oliwek i wyciśniętym czosnkiem...
Wędzona pierś kaczki podana z sałatką z selera i sosem malinowym
2007-04-12
Składniki (4 porcje) wędzona pierś kaczki - 250 g mały seler mandarynki - 2 maliny - 100 g sos Worcester kilka ziaren różowego pieprzu śmietana...
Sola cytrynowa na sposób orientalny
2007-04-12
Sola cytrynowa na sposób orientalny podawana w sosie kokosowo-imbirowym Sposób wykonania Filety z soli zaprawiamy pastą wasali, następnie na każdym filecie układamy...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl