Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Comber sarni w sosie żurawinowo-kurkowym
2007-06-05
Składniki główne: comber sarni – 840 g wino czerwone – 200 ml jałowiec ziele angielskie liść laurowy warzywa: marchew, seler, pietruszka oliwa z...
But pełen sera
2007-06-04
Włochy są prawdziwą republiką sera. Łączą masowość produkcji Mozarelli, Parmezanu i Gorgonzoli z unikatowością serów od regionalnych wytwórców. W każdym...
Wina z Kalifornii
2007-06-04
Jedynie trzy kraje – Francja, Włochy i Hiszpania – produkują więcej wina niż Stany Zjednoczone. Blisko 90 proc. całej produkcji tego kraju przypada na...
Jak zwiększyć zyski restauracji
2007-06-04
Menedżer restauracji naprawdę może zrobić wiele dla podniesienia jej zyskowności. Jego obecność wcale nie musi ograniczać się do „szpiegowania”...
Klasyka i nowoczesność w prastarych murach
2007-06-04
Nazwa Hotelu Senacki wywodzi się od ulicy Senackiej oraz Senatu urzędującego w okresie Rzeczpospolitej Krakowskiej i CK Austrii w gmachu pojezuickim naprzeciw tego...
Czas na Slow Food
2007-06-04
Międzynarodowy ruch „Slow food” powstał między innymi po to, by przeciwstawić się koncepcji tzw. Fast food (szybkiego jedzenia). Ruch promuje dobre...
Łosoś na kapuście kiszonej
2007-06-04
Składniki: -Filet z łososia norweskiego – 150 g-Boczek wędzony – 50 g-Masło – 50 g-Kiszona kapusta– 150 g-Cebula – 70 g-Jabłka – 30...
Kurczak masala
2007-06-04
Składniki:Filet z kurczaka 0,5 kg ü 250 ml jogurtu naturalnego 250 ml śmietany (22 proc.) ü 5 dkg świeżego czosnku 5 dkg świeżego imbiru papryka ostra mielona...
Wino z Nowej Zelandii
2007-06-04
Wina z Nowej Zelandii nie są jeszcze tak popularne w Polsce jak te pochodzące z niedalekiej Australii. W najbliższych latach z pewnością jednak się to zmieni...
Pierś kurczaka z trawą cytrynową
2007-05-29
Składniki (1 porcja) pierś z kurczaka 150 gmleko kokosowe 20 g (1/2 szklanki) kurkuma 5 g (1 łyżeczka)czosnek 5 g (1 łyżeczka)kolendra 5 g (1 łyżeczka)groszek...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl