Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Wino z południa Włoch
2007-07-02
Południe Włoch wytwarza prawdziwemorze wina. Jego jakość, dzięki pomocyspecjalistów z Nowego Świata,szybko poprawia się. W Polscemożna już kupić przyzwoite i...
Capp... capp...Cappucino
2007-07-02
Włosi mówią cappuccio, ponieważ przypomina im kapucyńskie kaptury. Przyrządzane z espresso i spienionego mleka jest rozkoszą dla podniebienia. Nie ma dobrego...
Grilowany filet z karmazyna z warzywnym pisto i ziemniaczaną tortillą z sosem Mojo
2007-06-22
Składniki (1 porcja): Ryba filet z karmazyna 150 gmarynata z kolendry, czosnku, soku z cytryny do smarowania podczas grillowaniasól, pieprz do smaku Warzywne...
Z kosmosu do hotelowej kuchni
2007-06-22
Jacek Piasta Autor jest doradcą hotelarskim i konsultantem projektów inwestycyjnych Początki obowiązującego obecnie w gastronomii systemu HACCP sięgają lat...
Kaczka po pekińsku z naleśnikami
2007-06-19
Składniki: kaczka (1,5 kg) 1 łyżka miodu 1 mały ogórek libański 12 cebulek dymek ze szczypiorkiem2 łyżki sosu hoisinNaleśniki:...
Czerwona książeczka gastronomii
2007-06-06
Słynny Le Guide Rouge, czyli przewodnik Michelina po najlepszych restauracjach świata, od 105 lat wyznacza najwyższe standardy gastronomii Sztuka dobrego jedzenia...
Comber jagnięcy wędzony na dębowym drewnie
2007-06-06
Podawany z grillowanymi warzywami i szafranową kaszą jęczmienną w osnowie sosu miętowego z balsamico (przepis dla 4 osób).Składniki: comber...
Ryba maślana z sosem homarowym (6 porcji)
2007-06-06
Składniki:- ryba maślana – 720 g n - szparagi – 6 szt. n pomidory Cherry – 16 szt.- algi morskie – 6 płatów - śmietana 36%...
Comber sarni w sosie żurawinowo-kurkowym
2007-06-05
Składniki główne: comber sarni – 840 g wino czerwone – 200 ml jałowiec ziele angielskie liść laurowy warzywa: marchew, seler, pietruszka oliwa z...
4 smaki różnych kontynentów
2007-06-05
Sauvignon Blanc z winnicy Seifried, Nowa Zelandia, rocznik 2004. Sauvignon Blanc z Nowej Zelandii słusznie uznawany jest za jeden z najlepszych na świecie, obok tego z...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl