Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Restauracja wygodna i smaczna
2007-08-08
Modne i bogate restauracje w Nowym Jorku czy Londynie w celu utrzymania swojego statusu aranżują wnętrza na nowo co rok lub dwa lata. Zamiast w we wzornictwo lepiej...
18 lat z gwiazdką Michelin
2007-08-08
Udział w konkursie "Bocuse d'Or" dla kucharzy to zdarzenie porównywalne z udziałem w mistrzostwach świata. Do dzisiaj jestem jedyną kobietą, która wygrała ten...
Wina z Abruzzo
2007-08-08
Cagiolo Montepulciano DOCWłochy, region Abruzzo Rocznik 1999Wino stworzone w 100 procentach ze szczepu Montepulciano.Leżakowane 18 miesięcy w beczce dębowej oraz...
Zarobić w porze obiadu
2007-07-25
W większości hoteli szczyt obsługi gości przez dział gastronomii przypada na śniadanie i kolację. Pora obiadowa jest zazwyczaj porą zastoju dla kucharzy...
Sandacz z tagliatelle w sosie kurkowo-rakowym
2007-07-24
Składniki (1 porcja): filet z sandacza 150 gmarynata: sok z cytryny, koper, sól, pieprz, cebula 20 g makaron tagliatelle 100 g kurki świeże 60 g szyjki rakowe 40 g...
Nie chodzi o żonglowanie butelkami
2007-07-24
- mówi Grzegorz Zięba, współwłaściciel i dyrektor Entertainment Group - Jest Pan organizatorem Independent Flair League. Dla kogo i po co organizowane są takie...
Roladki z indyka faszerowane musem łososiowym, w asyście aksamitnego sosu grzybowego i smażonych prawdziwków
2007-07-13
Receptura na 1 porcję:• Pierś z indyka - 1 50 g• Filet z łososia bez skóry - 90 g• Prawdziwki - 120 g• Słodka...
Stary kontra Nowy Świat
2007-07-12
Europejscy producenci wina polegają na tradycji i szczegółowych regulacjach prawnych dotyczących produkcji i sprzedaży. Z kolei producenci z Nowego Świata wierzą w...
Capp... capp...Cappucino
2007-07-02
Włosi mówią cappuccio, ponieważ przypomina im kapucyńskie kaptury. Przyrządzane z espresso i spienionego mleka jest rozkoszą dla podniebienia. Nie ma dobrego...
Nie tylko dla hotelowych gości
2007-07-02
Stworzenie z hotelowej restauracji lub kawiarnipopularnego miejsca spotkań lokalnej społecznościto sztuka wymagająca cierpliwości,pomysłu i pieniędzyRestauracje...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl