Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Comber z sarny aromatyzowany trawą żubrową i dziką różą podawany z tymbalikiem z kaszy gryczanej, borowików i sera białego
2007-10-26
Składniki (2 porcje) kasza gryczana 50 g borowiki 60 g cebula szalotka 50 g oliwa z oliwek 50 ml masło 25 g ser biały (twarogowy) 100 g ziemniaki 30 g jaja 1 szt...
Konferencje, bankiety i...Nieprofesjonalni kontrahenci
2007-10-26
Wojciech Łopaciński Autor jest doświadczonym hotelarzem, dyrektorem hotelu Filmar w Toruniu Prowdząc negocjacje dotyczące sprzedaży imprez, hotelarze często...
Gadżety dla kucharza
2007-09-21
Nie od dziś wiadomo, że ciekawy gadżet zaintryguje gości, a jednocześnie usprawni pracę w hotelu. Prezentujemy kilka urządzeń, które mogą znaleźć...
Czy to jeszcze kolacja?
2007-09-20
Wojciech Łopaciński Autor jest doświadczonym hotelarzem, dyrektorem hotelu Filmar w Toruniu. Talerz z kurczakiem po tajsku, przynoszony przez kelnera do...
Sandacz grillowany na sosie z chrzanu i kiermusianki
2007-09-20
Składniki: Filet z sandacza 500 g Ząbek czosnku 4 sztuki Korzeń chrzanu 5 sztuk Sok z cytryny Oliwa 50 ml wódki kiermusianki, chrzanówki lub żurawinowej Śmietanka...
Filet z drobiu
2007-08-29
Faszerowany marynowaną w ziołach polędwiczką wieprzową, na musie z kolorowych i aromatycznych warzyw, z sosem koperkowym i balsamicznym (10 porcji).  ...
Wina, wódki, koniaku dodajcie...
2007-08-23
Tomasz Trafiał Szef Kuchni Hotel Sympozjum, KrakówDobra kuchnia nie może się obejść bez alkoholu. Wina, wódki i wszelkiego rodzaju nalewki nadają charakter...
Polędwica Egzotyczna Wyspa
2007-08-22
Polędwica wołowa marynowana w słodkim sosie sojowym z owocami sezonowymi i vinaigrette z granatów. Składniki: Polędwica wołowa 0,5 kg, Grenadina 50 ml, Owoc...
Zawsze ciepłe zawsze świeże
2007-08-08
Rozwiązaniem dla hoteli obsługujących bankiety i duże konferencje jest stosowanie systemu bankietowego, tzw. cook&chill.Tradycyjny system przygotowywania potraw...
Podaj to z klasą
2007-08-08
Przy organizacji bankietów bardzo istotne jest doświadczenie organizatora oraz kelnerówNa konferencjach, sympozjach i dużych imprezach najlepszą formą lunchu jest...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl