Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
GASTRONOMIA
GASTRONOMIA
Szef w trójkącie satysfakcji
2007-03-21
Grzegorz Labuda szef kuchni w hotelu Nadmorski Członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni Poszukując recepty na efektywne prowadzenie hotelowej gastronomii menedżerowie...
Janusz Korzyński
2007-03-12
Szef kuchni hotelu Westin w Warszawie. Jest absolwentem Szkoły Gastronomicznej w Słupsku. Karierę zawodową rozpoczynał pod koniec lat 70. w niezwykle popularnej w...
Ekologia na talerzu
2007-03-12
Stowarzyszenie Polska Ekologia założone przez producentów i przetwórców produktów ekologicznych rozpoczęło akcję, która ma propagować ekologiczne produkty...
Artur Szymański
2007-03-12
Szef kuchni restauracji Romantyczna w hotelu SPA Dr Irena Eris w Dylewskich Wzgórzach. Jest rodowitym Kaszubem. Szlify kucharskie zdobywał w restauracji Marco Polo w...
Drinka poproszę
2007-03-12
Karnawał, to okres nierozerwalnie związany z zabawą, która z reguły kojarzy się z alkoholem i z drinkami. A te chociaż muszą być kolorowe i posiadać intrygujące...
Jean Bos
2007-03-10
Jest szefem kuchni w hotelu Farmona Business&Spa w Krakowie. Z urodzenia jest Belgiem, a obecnie z wyboru krakowianinem. Ukończył Wyższą Szkołę Kulinarną w...
Marcin Dudek
2007-03-09
Przygodę z kuchnią rozpoczął w Technikum Gastronomicznym w Krakowie. Po ukończeniu szkoły w 1988 r. podjął pracę w krakowskiej restauracji Wierzynek, gdzie przez...
Gastronomia idzie na zakupy
2007-03-09
Hotelowa gastronomia dba o zróżnicowanie źródeł dostaw produktów spożywczych. Elementami decydującymi o wyborze są: jakość, terminowość i cena Według wielu...
Tomasz Król
2007-03-09
Tomasz Król szef kuchni Villi Sedan, Sopot Z wykształcenia jest elektrykiem, natomiast z zamiłowania kucharzem. Z profesjonalnym gotowaniem po raz pierwszy zetknął...
Slow Food, czyli sposób na życie
2007-03-09
Odkrywanie smaków zamiast biernego ich przyjmowania - oto sposób bycia, lansowany przez Slow Food. Slow Food jest międzynarodową organizacją typu non profit, która w...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę swoją duszę i swój charakter
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl