Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
DO POCZYTANIA
DO POCZYTANIA
Successful Restairant Design
2007-06-04
Successful Restaurant Design jest drugą edycją książki, która osiągnęła spory sukces na europejskim rynku wydawnictw specjalistycznych. Prezentuje ona projektowanie...
Successful Restaurant Design
2007-06-04
"Restauracja może być porównana do złożonego systemu, który zależy od wszystkich elementów, aby działał poprawnie" - piszą autorzy tej książki. Jest to...
Przegląd stron internetowych
2007-06-04
Czytelnikom biegle władającym językiem niemieckim – a także tym, którzy dopiero uczą się niemieckiego i chcą poznać go jeszcze lepiej – polecamy...
New Hotel: Architecture and Design
2007-06-04
W przeciągu ostatnich kilku lat jesteśmy świadkami wyjątkowej ewolucji wzornictwa hoteli na świecie. New Hotel Design pokazuje ponad 40 przykładów najlepszej...
German Culture and Society The Essential Glossary
2007-06-04
Chcieliśmy w tym miejscu zaprezentować rodzimą, ambitniejszą książkę o niemieckiej kulturze i społeczeństwie. Niestety, trudno w Polsce o publikację wychodzącą...
Developing hospitality properties and facilities
2007-06-04
Developing Hospitality Properties and Facilities prezentuje kilka kluczowych zagadnień w prowadzeniu i dalszym rozwoju nieruchomości z perspektywy menedżera...
The Waiter & Waitress Staff Training Handbook
2007-06-04
A Complete Guide To The Proper Steps in ServiceFor Food & Beverage EmployeesKsiążka została zredagowana w taki sposób, aby mogli z niej korzystać wszyscy...
When in Germany
2007-06-04
Do as the Germans Do: The Clued-InGuide to German Life, Language and CultureKiedy wchodzisz do restauracji, powinieneś samodzielnie wybrać stolik, czy może poczekać na...
The German Way
2007-06-04
Ta podręczna i łatwa w odbiorze pozycja pomaga lepiej zrozumieć, jak myślą oraz działają w biznesie i codziennym życiu ludzie ze wszystkich zakątków...
Cost Controls 25 Keys To Profitable Succes
2007-06-04
Cost Controls: 25 Keys to Profitable Success (wydana w serii Restaurant Manager’s Pocket Handbook Series) jest krótką i łatwą w lekturze książką przeznaczoną...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl