Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
DO POCZYTANIA
DO POCZYTANIA
Przegląd stron internetowych
2007-06-06
www.cornell.eduStrona uniwersytetu Cornell. Uniwersytet znany jest na całym świecie jako jedna z najlepszych kuźni kadr dla światowego biznesu. W jego ramach działa...
Spectacular Hotels: The Most Remarkable Places On Earth
2007-06-06
Światowej sławy projektantka Trisha Wilson w swojej nowej książce „Spectacular Hotels: The Most Remarkable Places on Earth” dzieli się wiedzą na temat...
Luxury Hotels:Asia/Pacific
2007-06-06
To nie jest książka przeznaczona dla specjalisty. Wręcz przeciwnie, to tzw. „quality coffee-table book”, czyli publikacja, którą dobrze się czyta i...
Przegląd stron internetowych
2007-06-05
Najbardziej oczywisty adres internetowy w anglojęzycznym świecie wina. Poza bramkami, które można znaleźć na stronach tego typu („learn about wine”), są...
Food & Wine Pairing Made Simple
2007-06-05
Jeśli zostaną zręcznie dobrane, nawet najprostsze jedzenie i najpośledniejsze wino mogą stworzyć „niebo w ustach”. Książka zorganizowana jest podług...
The World Atlas of Wine
2007-06-05
The World Atlas of Wine jest lekturą obowiązkową dla fanów książek o winach. Nazwiska Hugh Johnson i Jancis Robinson same w sobie są wystarczającą rekomendacją...
100 Najlepszych win świata
2007-06-05
Książka wyjątkowa. Przedstawia wybór win dokonany przez rodzinę Vrinat, której członkowie pełnią funkcje sommelierów restauracji oraz piwnic Taillevent. Ten...
The Professional Chef
2007-06-05
Książka, opracowana przez The Culinary Institute of America, to uznany podręcznik dla młodych adeptów sztuki kulinarnej, polecany zarówno dla szkół, jak i do...
Sake - napój samurajów
2007-06-05
Jest to pierwsze polskie opracowanie na temat sake – napoju, który od wieków stanowi znaczącą część historii i kultury Japonii. Obecnie sake można kupić...
Larousse Gastronomique
2007-06-05
Jest to jedno z najlepszych źródeł wiedzy o światowej gastronomii. Encyklopedia ta została po raz pierwszy opublikowana w 1938 r. i w obecnym, siódmym już, wydaniu...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl