Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
DO POCZYTANIA
DO POCZYTANIA
Niezbędnik menedżera
2009-01-27
Jest to podręcznik, który każdy kierownik działu, każdy właściciel hotelu czy osoba nim zarządzająca powinna poznać. W "Hotelarzu" od ponad trzech lat...
O hotelarstwie niemal wszystko
2009-01-27
Książka w zamyśle popularyzująca wiedzę o hotelarstwie i skierowana bardziej do czytelnika, który korzysta z hoteli. Jednak niejeden praktykujący hotelarz może...
Podręcznik nie tylko dla studentów
2009-01-27
Praca profesora Józefa Sali jest adresowana przede wszystkim do studentów studiów ekonomicznych i kierunków związanych z turystyką i hotelarstwem. Jednak z...
Ethical Decision-Making in the Hospitality Industry
2007-09-20
Podręcznik poruszający zagadnienie kształcenia w rzadko podejmowanej, nie tylko zresztą na łamach prasy branżowej, kwestii etyki w biznesie hotelarskim. Autorka...
Marketing w hotelarstwie.Podręcznik praktyczny
2007-09-20
Jacek Piasta to hotelarz nie tylko piszący od kilku lat dla "Hotelarza", ale i autor wydanego w roku 1996 podręcznika "Marketing w hotelarstwie". Tamto opracowanie i...
Housekeeping Managmenet
2007-08-08
Książka napisana w bezpośredni sposób, przystępnym stylem. Ujawnia wszelkie aspekty hotelowego housekeepingu - nie wyłączając takich zagadnień, jak: struktura tego...
Profitable Menu Planning
2007-08-08
Książka sprzedawana z CD-romem. Dokładnie prezentuje zagadnienie planowania menu - poprzez zadanie sobie właściwych pytań i próbę znalezienia odpowiedzi na nie...
The Hospitality Supervisor's Survival Kit
2007-08-08
„Survival kit", czyli „podręcznik przetrwania" w biznesie hotelarskim zawiera narzędzia potrzebne do rozwoju zdolności w zakresie relacji społecznych...
How to Open a Financially Successful Bed&Breakfast or Smali Hotel
2007-08-08
Ta wszechstronna publikacja (sprzedawana w komplecie z płytą CD) w sposób niezwykle przejrzysty wyjaśnia, jak założyć, obsługiwać i - co najważniejsze - z...
Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna
2007-07-24
Klasyka literatury gastronomicznej. Młodzi kucharze mogą ją chyba nawet traktować jak... beletrystykę, bo nazwy wielu potraw brzmiących po polsku dość swojsko...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
RAPORT NOWE TECHNOLOGIE– AI W HOTELARSTWIE
RYNEK HOTELI
/
Hotelarze Roku 2024
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl