Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
DO POCZYTANIA
DO POCZYTANIA
Niezbędnik menedżera
2009-01-27
Jest to podręcznik, który każdy kierownik działu, każdy właściciel hotelu czy osoba nim zarządzająca powinna poznać. W "Hotelarzu" od ponad trzech lat...
O hotelarstwie niemal wszystko
2009-01-27
Książka w zamyśle popularyzująca wiedzę o hotelarstwie i skierowana bardziej do czytelnika, który korzysta z hoteli. Jednak niejeden praktykujący hotelarz może...
Podręcznik nie tylko dla studentów
2009-01-27
Praca profesora Józefa Sali jest adresowana przede wszystkim do studentów studiów ekonomicznych i kierunków związanych z turystyką i hotelarstwem. Jednak z...
Ethical Decision-Making in the Hospitality Industry
2007-09-20
Podręcznik poruszający zagadnienie kształcenia w rzadko podejmowanej, nie tylko zresztą na łamach prasy branżowej, kwestii etyki w biznesie hotelarskim. Autorka...
Marketing w hotelarstwie.Podręcznik praktyczny
2007-09-20
Jacek Piasta to hotelarz nie tylko piszący od kilku lat dla "Hotelarza", ale i autor wydanego w roku 1996 podręcznika "Marketing w hotelarstwie". Tamto opracowanie i...
Housekeeping Managmenet
2007-08-08
Książka napisana w bezpośredni sposób, przystępnym stylem. Ujawnia wszelkie aspekty hotelowego housekeepingu - nie wyłączając takich zagadnień, jak: struktura tego...
Profitable Menu Planning
2007-08-08
Książka sprzedawana z CD-romem. Dokładnie prezentuje zagadnienie planowania menu - poprzez zadanie sobie właściwych pytań i próbę znalezienia odpowiedzi na nie...
The Hospitality Supervisor's Survival Kit
2007-08-08
„Survival kit", czyli „podręcznik przetrwania" w biznesie hotelarskim zawiera narzędzia potrzebne do rozwoju zdolności w zakresie relacji społecznych...
How to Open a Financially Successful Bed&Breakfast or Smali Hotel
2007-08-08
Ta wszechstronna publikacja (sprzedawana w komplecie z płytą CD) w sposób niezwykle przejrzysty wyjaśnia, jak założyć, obsługiwać i - co najważniejsze - z...
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
2007-07-24
Poradnik zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych takich, jak białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy, wybrane składniki...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl