Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
DO POCZYTANIA
DO POCZYTANIA
„Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
2013-03-29
pod. redakcją Zenona BłądkaAutorzy: Zenon Błądek, Włodzimierz Błądek, Sławomir ManikowskiPalladium Architekci, Wydanie II Pozycja ta stanowi vademecum...
„Bezpieczny hotel. Wybrane zagadnienia"
2012-10-30
Pod redakcją Witolda DrogoniaInstytut Wiedzy i Umiejętności, Warszawa Publikacja „Bezpieczny hotel. Wybrane zagadnienia” jest próbą udzielenia wyczerpujących...
„Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
2011-04-28
pod. redakcją Zenona BłądkaAutorzy: Zenon Błądek, Włodzimierz Błądek, Sławomir ManikowskiWydawnictwo: Palladium Architekci„Nowoczesne hotelarstwo. Od...
MEGATREND Wellness & SPA dla usług wolnego czasu i hotelarstwa w XXI wieku
2010-08-31
Na rynku ukazała się polska publikacja poświęcona tematyce Wellness i SPA autorstwa Nataszy Sallmann. Książka powstała z myślą o osobach zainteresowanych...
Ekoturystyka
2010-08-31
Ukazało się trzecie wydanie książki „Ekoturystyka” Dominiki Zaręby, pierwszej publikacji dotyczącej ekoturystyki w Polsce. Książka porusza problem...
Organizacja pracy w hotelarstwie
2010-05-28
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie...
Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce
2010-05-28
Monografia „Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce” wydana w serii Zeszytów Naukowych Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w...
Zielony Przewodnik Michelin. Polska
2010-05-28
Ukazała się druga edycja „Zielonego Przewodnika Michelin. Polska”, na podstawie którego wielu turystów wybiera rejony, które zamierza odwiedzić, a potem...
Marketing usług hotelarskich
2010-04-28
III wydanie, rozszerzone i uaktualnione, książki Marka Turkowskiego zawiera kompletne studium usługi hotelarskiej jako produktu, a także zagadnień związanych z...
Organizacja pracy, cz. 1
2010-04-28
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej autorstwa Tadeusza Tulibackiego, przez wiele lata...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
25-lecie HP Park Plaza we Wrocławiu
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
GŁOŚNE IMPREZY
/
10-lecie Hilton Garden Inn Kraków Airport
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl