Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
AKTUALNOŚCI
1
SZKLARSKA PORĘBA: poczuć Ducha Gór – ruszył Mercure
2022-07-06
W pierwszym dniu długiego weekendu czerwcowego ruszył Mercure Szklarska Poręba. Jak każdy obiekt marki Mercure, nowy hotel nawiązuje do lokalnego ducha regionu, w tym...
Ruszył 201-pokojowy Q Hotel Plus Wrocław Bielany
2022-07-06
Sieć Q Hotel otworzyła w Bielanach Wrocławskich, graniczących z Wrocławiem, największy ze swoich dotychczasowych sześciu hoteli – Q Hotel Plus Wrocław Bielany...
Zmarł Tadeusz Gołębiewski
2022-07-06
21 czerwca w wieku 79 lat zmarł Tadeusz Gołębiewski, twórca jednej z największych sieci hotelowych w Polsce i nowej kategorii na polskim rynku w latach 90. –...
Wybrano szefa kuchni hotelu Ferreus Kraków Old Town
2022-06-08
Paweł Górski, ostatnio szef kuchni hotelu Best Western Plus w Krakowie, a wcześniej m.in. Park Inn by Radisson, objął stanowisko szefa kuchni w przygotowywanym do...
Miłosz Kowalski szefem kuchni Hyatt Place Kraków
2022-06-08
Miłosz Kowalski, ostatnio dyrektor kulinarny Pieniny SPA Resort w Szczawnicy, a wcześniej m.in. szef kuchni krakowskiego hotelu Puro Kazimierz, objął funkcję executive...
Kamil Kubiak z Four Points by Sheraton do Vienna House Andel’s Łódź
2022-06-08
Kamil Kubiak, szef kuchni hotelu Four Points by Sheraton od fazy pre- -openingu w 2018 r., został szefem kuchni Vienna House Andel’s Łódź, zastępując Mirosława...
Mirosław Jabłoński z Vienna House Andel’s Łódź do Belmonte w Krynicy
2022-06-08
Mirosław Jabłoński, szef kuchni hotelu Vienna House Andel’s Łódź od otwarcia w 2009 r., objął funkcję chef de cuisine w nowym 5-gwiazdkowym hotelu Belmonte w...
W Marriott Warszawa. Z awansu wewnętrznego
2022-06-08
Inderjit Manota awansował na stanowisko szefa kuchni hotelu Marriott Warszawa, z którym związany jest od 2012 r. Doświadczenie zawodowe zdobywał w Londynie w wielu...
Maciej Majewski – z Sofitela Victoria do Autograph Collection
2022-06-08
Maciej Majewski, przez ostatnie 11 lat szef kuchni w Sofitelu Warszawa Victoria, został szefem kuchni powstającego w Warszawie koło Zamku Królewskiego hotelu Autograph...
Anita Bajdalska w Dobrym Hotelu
2022-06-08
Do grupy Dobry Hotel na nowo stworzone stanowisko dyrektora ds. SPA i wellness dołączyła Anita Bajdalska, m.in. wieloletnia autorka artykułów w „Hotelarzu”...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TEMAT NUMERU
/
O kondycji i przyszłości branży na HOTEL TRENDS POLAND & CEE 2024
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli we wrześniu i po trzech kwartałach
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Czy branża turystyczna i hotelarska wykorzysta możliwości AI?
RYNEK HOTELI
/
Obiekty Louvre Hotels Group w Polsce na drodze do przejścia weryfikacji Hotel Sustainability Basics
SPA
/
Plan naprawczy dla hotelowego SPA
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl