Już w najbliższą środę, 20 marca, startują GASTROTARGI SMAKKi 2024 - wydarzenie dla entuzjastów i profesjonalistów z sektora gastronomicznego, hotelarskiego oraz cateringowego. To wyjątkowa okazja do spotkania się z czołowymi przedstawicielami branży oraz do zapoznania się z ofertą najważniejszych producentów sprzętu, wyposażenia i produktów dla HoReCa. Zapraszamy wszystkich do EXPO XXI dniach od 20 do 22 marca 2024.
Co odwiedzający znajdą na GASTROTARGACH SMAKKi?
Sprzęt, wyposażanie i usługi dla HoReCa.
Przez cały czas trwania targów odwiedzający będą mieli okazję nawiązać bezpośrednie kontakty biznesowe, poznając propozycje takich firm jak: DPD, BWT, DBL, GRAFEN, KOMAT, KRAFT HEIZN, MEIKO, MAPAL, SEGAFREDO, WELBILT, AVIKO, ACO, ALVA, BRITA, CHEMAN, COMBICO, DAFI PROFESSIONAL, DOTYKACKA, FIER, FINE DINE, FRESCO, FRITZ-KOLA, FROSTA, GASTRO CHEF (na stoisku którego prezentowane będą marki STALGAST oraz ROBOT COUPE), GASTRO POLBERG (na stoisku którego prezentowane będą marki DORA METAL, KROMET, RATIONAL), GRANER- ICE, HENDI, HOBART, ILLY, INTEREUROPOL, INPLUS, J.J. DARBOVEN, KOREE, LAVAZZA, LUBIANA, LSI, PANESCO, PRIMULATOR, MK KOMI, STRAUSS CAFFEE, TOMGAST, WINTERHALTER, VIOLIFE. Szczegółowa lista wystawców dostępna jest na stronie internetowej organizatora https://smakki.pl/pl/sa-z-nami-2024/.
Konferencje, pokazy i konkursy.
SMAKKi to szereg atrakcji i wydarzeń towarzyszących. W tym dwie konferencje: Konferencja Liderek Branży HoReCa, w której uczestniczyć będą wyjątkowe Kobiety rozwijające ten sektor. Wśród nich pojawią się m.in. dr Irena Eris, Cristina Catese, Anna Chylewska, Marta Klepka i Marta Stańczak; oraz konferencja SMAKKi Invest Day dedykowana inwestorom branżowym. Konkursy kulinarne, a wśród nich: Konkurs kuchni wege prowadzony przez Katarzynę Gubałę, konkurs Heinz Selection, Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej organizowane przy udziale Ambasady Tajlandii, Olimpiada kawy dla młodych baristów oraz Mistrzostwa Polski Palarni Cup Of Poland. To wreszcie niezwykle atrakcyjne pokazy kulinarnie: mastrerclass Martina Gimeneza Castro w oparciu o ryby i owoce morza, Boba Mazura w oparciu o kuchnię Gordona Rasaya oraz Inne Garowanie Patryka Galewskiego i Fundacji im. Ks. Jana Kaczkowskiego. To również niesamowity pokaz przygotowywany przez barmanów z restauracji PaTaThai – Nitro Show. Natomiast na stoisku firmy GRAFEN będzie można poznać kunszt Przemysława Klimy. Szczegółowy program targów dostępny jest na stronie organizatorów www.smakki.pl
Spotkania z ciekawymi osobami.
GASTROTARGI SMAKKi odwiedzą branżowi eksperci i osobowości świata gastro. Swoją obecność na targach potwierdzili m.in. Cristina Catese, Michał Fabiszewski (Executive Chef Sodexo Poland), Paweł Gruba, Katarzyna Gubała, Daria Ładocha, Marcin Rusnarczyk, Katarzyna Zyzało-Moczydłowska (SCA National Coordinator).
Wiedzę na temat pozyskania środków na finansowanie swojej działalności.
Eksperci firmy RM Gastro będę udzielać cennych informacji i praktycznych wskazówek na temat procesu aplikacyjnego, kryteriów kwalifikowalności oraz najlepszych praktyk wykorzystania dotacji w ramach Krajowego Programu Odbudowy (KPO). Odwiedzający będą mieli okazję, aby dowiedzieć się, jak skutecznie zaplanować i zrealizować projekty.
GASTROTARGI SMAKKi to nie tylko miejsce prezentacji nowości rynkowych, ale również platforma do wymiany doświadczeń, budowania sieci kontaktów biznesowych i czerpania inspiracji.
Zapraszają wszystkich związanych z branżą HoReCa do udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu.
Bezpłatna rejestracja dostępna jest na https://smakki.pl/pl/rejestracja/zwiedzajacy/bezplatna-rejestracja-dla-branzy-horeca/
Do zobaczenia w EXPO XXI w dniach od 20 do 22 marca 2024.
Dodaj komentarz