4-gwiazdkowy Regatta Hotel położony jest nad Jeziorem Kierskim w granicach Poznania, ale z dala od miejskiego zgiełku. To kameralny hotel z bogatą ofertą SPA & wellness i restauracją Blue Marina serwującą steki na kamieniu z lawy wulkanicznej.
Oferuje 23 pokoje z widokiem na jezioro, które jest największym zbiornikiem wodnym miasta i jednym z największych w Wielkopolsce, oraz sale konferencyjne na 120 osób. Restauracja Blue Marina serwuje dania oparte na regionalnych produktach ekologicznych, m.in. rybach z pobliskich jezior oraz sezonowych owocach i warzywach, a z kuchni międzynarodowej oferuje m.in. carpaccio z ośmiornicy, mule oraz steki (black angus lub z polskiej polędwicy wołowej). Z kolei Club Cafe,
[...]Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Dodaj komentarz