Nowy – dzienny koncept Panorama Sky Baru w Marriott Warszawa

13 stycznia o godz. 13.00 rusza nowy koncept w Panorama Sky Bar na 40. piętrze warszawskiego hotelu Marriott. Teraz lokal, który rozpoczynał działalność o godz. 18.00, na stałe będzie już otwierany pięć godzin wcześniej, ponieważ goście często pytali o wcześniejszą dostępność.

Do Sky Baru będzie można przyjść na lunch, wybierając spośród kilku setów przekąsek. Popisową pozycją w menu jest „Perfection” – oprócz najlepszej klasy szampana, znajdzie się w nim 5-daniowe menu degustacyjne dla dwojga „VIP or Trick” związane z serwowaniem wszystkich propozycji w najbardziej efektowny sposób. Za azjatyckie doznania kulinarne w Panorama Sky Bar odpowiada Inderjit Manota – szef kuchni Warsaw Marriott Hotel, a za część słodką menu mistrz cukiernictwa Cezary Mścichowski, szef hotelowej cukierni.



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *