Większość restauracji hotelowych może uzyskiwać znacznie lepsze wyniki dzięki zastosowaniu analityki i skutecznemu wyeliminowaniu nadużyć. Jak robić to w praktyce? Temu poświęcone było kolejne ze szkoleń Akademii Hotelarza, które odbyło się w ostatni czwartek 3 listopada w hotelu Courtyard by Marriott w Warszawie.
Specjalistyczne warsztaty prowadził Andrzej Przeniosło, niekwestionowany autorytet w dziedzinie hotelowej gastronomii, obecnie prowadzący podwarszawski konferencyjny hotel Nosselia, w wcześniej zarządzający m.in. hotelami Hilton Garden Inn Kraków Airport, czy Król Kazimierz.
Podczas szkolenia nasz ekspert omówił zagadnienia związane z rachunkiem zysków i strat w gastronomii, wskaźnikami gastronomii, menu engineeringiem, a także metodami maksymalizacji zysku w gastronomii hotelowej.
Na kolejne szkolenie z cyklu Akademii Hotelarza zapraszamy już 24 listopada, tym razem poświęcone praktycznemu zastosowaniu Revenue Managementu. Więcej TUTAJ>>
Dodaj komentarz