Rusza Berry Fest – promocja jagodowych win, nalewek, destylatów i kraftu wśród odbiorców segment HoReCa   POD PATRONATEM HOTELARZA

3 października w Pałacu Mała Wieś pod Warszawą zaprezentują swoje wyroby producenci alkoholi, które powstały z wykorzystaniem jagody kamczackiej, aronii, jeżyn, malin, agrestu, porzeczki, truskawki, borówki, minikiwi, rokitnika, derenia i żurawiny. Nagrodą w planowanym konkursie jest promocji w magazynie „Restauracje”. Laureaci będą promowani również w ramach tegorocznej akcji "prezenty dla firm". Obok profesjonalnych producentów konkurs będą mieli także amatorzy-pasjonaci. Możliwość zgłoszenia udziału oraz akredytacji dla dziennikarzy w materiale: Berry Fest - pierwszy przegląd alkoholi z owoców jagodowych

Berry Fest realizowany jest w ramach projektu "Czas na polskie superowoce!".



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *