Kamil Kubiak, szef kuchni hotelu Four Points by Sheraton od fazy pre- -openingu w 2018 r., został szefem kuchni Vienna House Andel’s Łódź, zastępując Mirosława Jabłońskiego. Kamil Kubiak pracował już jako kucharz w Vienna House Andel’s Łódź w latach 2010-2013. Potem był szefem kuchni w łódzkim Novotelu, senior sous chefem w łódzkim hotelu Tobaco i w restauracji Nowa Łódź oraz szefem kuchni Pałacu Malina w Kutnie. W 2018 r. trafił do nowo otwieranego hotelu Four Points by Sheraton na Mokotowie. – Możliwość powrotu po dziewięciu latach do Vienna House bardzo mnie ucieszyła. Zarządzanie gastronomią w tak dużym obiekcie biznesowo-konferencyjnym, jakim jest Vienna House Andel’s, to duże wyzwanie, ale jednocześnie niesamowita perspektywa – podkreśla Kamil Kubiak, który odpowiada za wszystkie punkty gastronomiczne w hotelu: restaurację Delight, Oscar’s Bar, skyFLY Bar oraz gastronomię w centrum konferencyjnym. •
Dodaj komentarz