Cukrownia Żnin w czerwcu tego roku zaczęła nowe życie. Na 34 hektarach powstało prawdziwe miasto w mieście – z dwoma budynkami hotelowymi, centrum konferencyjnym, parkiem wodnym, minibrowarem, salą kinową i własną plaża nad jeziorem. Pomysł na cały obiekt opiera się na spójnym założeniu konferencyjno-wypoczynkowym.
Postindustrialne wnętrza obiektu, w których starano się wyeksponować jak najwięcej historycznej zabudowy, sprzętów i urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej przenoszą w klimat dawnej fabryki cukru, która działała do lat 90. ubiegłego wieku, a zastosowanie nowoczesnych rozwiązań architektonicznych pozwoliło na tchnięcie nowego życia w obiekt powstały pod koniec XIX wieku. W kompleksie zachowano naturalną cegłę i dekoracyjne elementy historycznych murów, a klimat tworzyć mają elementy dawnych maszyn, wisz [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz