Nowy trend w aranżacji wnętrz – ścieżki z wykładzin

Autor: Małgorzata Krzeczowska, Newmor Polska
Przy wyborze materiałów wykończeniowych na powierzchnie podłogowe w hotelach warto zdecydować się na produkty wytrzymałe, łatwo zmywalne i bakteriostatyczne. W pomieszczeniach wymagających częstego czyszczenia idealnie sprawdzą się wykładziny elastyczne PCV w technologii Digital Printing z możliwością indywidualnego nadruku, panele winylowe oraz tkane wykładziny winylowe. Te rozwiązania są wyjątkowo wytrzymałe, posiadają wysoką odporność na ścieranie oraz obciążenia mechaniczne, a także spełniają najwyższe normy klas użytkowych. Do tego ich czyszczenie i konserwacja są niezwykle proste. Jeśli chodzi o wykładziny dywanowe, to stanowią one świetny wybór, szczególnie w pokojach hotelowych, ze względu na ich komfort i akustykę. Włókna wykładzin dywanowych absorbują znaczną część zanieczyszczeń z powietrza, które w prosty sp [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *